Бизарни божићни видео Џил Бајден приказује како трансвестити плешу у Белој кући

0

Бизарни божићни видео Џил Бајден приказује како трансвестити плешу у Белој кући.

Божић ни видео из Беле куће који је у среду објавила Џил Бајден добио је велику реакцију због тога што се на њему појавила “њоке” плесна трупа и степ “дрег” извођачи, што је многе навело да то упореде са традиционалним божићним прославама Трампових.

Прочитајте још:  Према званичној статистици, мање од 1% становништва Русије учествовало је у божићним службама
Бајденов видео, постављен на необично џез извођење музике из класичне божићне представе  Нутцрацкер, представљао је екипу готово потпуно тамнопутих плесача како парадирају око Беле куће, и изазвао је помешане реакције корисника друштвених медија.

Многи су тврдили да је Божићни видео Бајденових „естетике Игара глади“ у коме се појављују драг qуеен извођачи у украшеним одећама где се изопачује дух празника, а као супротност је приказан традиционални стил Меланије и Доналда Трампа, који је приказивао сцену рођења која прославља рођење Исуса Христа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Изгледа да је Бела кућа прешла са кокаина на ЛСД“, наводно се нашалио један корисник друштвених медија, позивајући се на злогласни скандал с кокаином у Белој кући.

„Замислите да ово даје Америци божићни дух“, рекла је друга особа, преноси Ханнитy.цом.

Прочитајте још:  Фауци каже да не гостите фамилију за време Божића осим ако нису вакцинисани
Најновија Бајденова тема „слаткиша“ искривила је традиционалну божићну естетику коју су славили бивши становници Беле куће.

Да неко не заборави, ево како је прошао Џилин последњи божићни видео:

Прочитајте још:  ТЕРОРИСТИЧKИ НАПАД У НИЦИ? Двоје мртвих и неколико повређених у нападу ножем код цркве! Осумњичени је ухапшен (ВИДЕО)
Неки су истакли да је трупа Доранце Данце која је наступила у Џилином видеу усклађена са покретом Блацк Ливес Матер, промовишу радикалне марксистичке теме о социјалној правди и подстичу своје беле присталице да науче о „привилегијама белаца, системском расизму [и] крхкости белаца“.

Видео је такође изазвао неколико мимова, наравно.

Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *