Лазић демантовао шиптарског “министра” да је дистрибутер оружја: Оваквим етикетирањем наставља се застрашивање и прогон Срба са КиМ

0

Блажо Лазић

Џељаљ Свечља објавио је јуче на  конференцији за штампу имена и фотографије Срба, наводећи да је реч о члановима групе  која се сукобила са полицијом 24. септембра, те да су они припадници Цивилне Заштите и Северне Бригаде – организација које је тзв косовска влада прогласила за терористичке.

Уједно је објавио наводну структуру Цивилне заштите, односно фотографију на којој се налази више лица, а док је на самом врху директор Канцеларије за КиМ, Петар Петковић.

Након деманта који је упутио Драгољуб Делибашић, наводећи да су то само Куртијеве фантазије, исте наводе за Васељенску изнео је и Блажо Лазић, који је у тој пирамидалној структури означен као особа за дистрибуцију наоружања на простору Косова и Метохије.

“Јучерашњи наводи Аљбина куртија и тзв. министар Џељај Свечија, на конфренцији за медије, где су ме означили као особу за дистрибуцију наоружања на простору Косова и Метохије, не само да немају никакве везе са истином, него су у питању гнусне лажи. Ово етикетирање, посебно након привођења које се десило 8. јуна, доживљавам као директни напад на мене и моју породицу. Албанске нелегалне структуре на овај начин само настављају застрашивања Срба, стављајући их на некакве црне листе, путем којих их приморавају да напусте своја вековна огњишта, што није ништа друго него перфидан вид етничког чишћења са простора Косова и Метохије”, навео је Лазић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Блажо Лазић је 8. јуна приведен на административном прелазу и након вишечасовне тортуре пуштен. Међутим оптужница против њега је и даље на снази, с тим што је овом приликом допуњена, јер се према шиптарским наводима доводи у везу и са добављањем наоружања.

Прочитајте још:  Још Шиптара из БЈРМ умешано у терористички напад у Бечу

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *