Вучић: Неће бити Мајдана у Србији

0

Вучић: Неће бити Мајдана у Србији.

Председник Србије Александар Вучић поручио је да неће дозволити насилну промену власти у земљи, преноси ТАСС. Он је истакао да се руководство републике може променити само на изборима, јер је Србија демократска земља. Тако је Вучић прокоментарисао масовни протест опозиције.

У Србији неће бити насилне промене власти или било чега. У Србији се власт мења путем избора. Србија је демократска земља, тако ће бити и у будућности, а не само данас “, рекао је српски лидер.

Говорећи о опозицији, Вучић је рекао да грађани земље не желе да је виде на власти. Међутим, губитници избора желе да промене вољу бирача. Према речима председника, представници опозиције подразумевају само један начин – насилни.

Прочитајте још:  Научници: „Цурење 5Г“ мреже поништава временску прогнозу, последица може бити – изненадни торнадо
У Србији су пре недељу дана одржани парламентарни избори на којима је победила коалиција председника Вучића са 47,36 одсто гласова. Након објављивања резултата, у Београду су одржани масовни митинзи опозиције са захтевом да се пониште резултати гласања. Демонстранти су се побунили, укључујући и покушај напада на зграду изборне комисије.

Коментаришући ситуацију у Србији, портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова рекла је да Запад покушава да прогура своју вољу на Балкану и да за то спроводи сценарије Мајдана . Она је препоручила да они који желе да „изведу Мајдан“ погледају Украјину, назвавши је примером „како то не учинити“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=c4YKXl2Y8mI

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *