ПОЧИЊЕ! Русија прихватила тотални рат против Сједињених Држава

0
русија

У Државној думи је предложено да се покрене поступак конфискације америчке имовине у Русији Русија би могла да почне са конфискацијом америчке имовине. Са овим предлогом изнео је представник Државне думе из региона Крим Михаил Шеремет.

По његовом мишљењу, то би могло да буде контрамера намерама Вашингтона да пренесе руску инострану имовину у Кијев.

„Бајденова администрација и њени штићеници морају имати на уму да ће свако кривично дело наићи на одговарајући одговор и казну.

Неправда и крађа у посебно великим размерама руске државне имовине приморава наше друштво на мере огледала.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Русија је увек поштовала неповредивост туђе државне и приватне својине. Русији нису потребни други, али сада једноставно нема избора.

Као превентивну меру, предлажем да се покрене законодавна процедура која ће омогућити брзо доношење одлуке о конфискацији америчке имовине на територији Русије, у случају сличних акција Сједињених Држава“, прокоментарисао је Шеремет свој предлог. .

Такође, по мишљењу посланика, свако ко оштети руску државну имовину треба аутоматски бити препознат као злочинац и стављен на међународну потерницу.

Напоменимо да су се пре извесног времена у америчким медијима појавиле најаве о почетку хитних преговора западних савезника о могућности конфисковања иностране имовине Банке Русије у износу од преко 300 милијарди долара за њихову даљу предају Украјини.

Позивајући се на високе америчке и европске званичнике, публикације су навеле да су Велика Британија, Немачка, Француска, Канада и Јапан под притиском да до 24. фебруара 2024. представе стратегију коришћења руске имовине.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *