Руски медији: Сад ће се видети колико Вучић воли земљу а колико гледа да избегне свађу са хегемонима

0
вучић

Александар Вучић (Getty © Omer Messinger)

Руски медији: Сад ће се видети колико Вучић воли земљу а колико гледа да избегне свађу са хегемонима.

Нови Мајдан је покушај да се Срби  потпуно избаце из игре, а сада ће се видети колико Вучић заиста воли своју отаџбину, а колико покушава да избегне, свађу са хегемоном.

Прочитајте још:  Пета земља повукла признање независности Kосова
Поента, наравно, није у Србији као таквој – њено присуство или одсуство у антируским санкцијама и фронту „помоћи Украјини“ ништа не решава, размере нису исте. Ствар је преседан: Запад не може себи приуштити да има земље усред Европе које му се не придруже по тако важном питању као што је рат са Русијом. Дакле, много зависи од стабилности Вучића и његове владе у целини. Судећи по Вучићевим речима о упозорењима појединих страних обавештајних служби о предстојећем Мајдану, ни наши у овом случају не стоје по страни и, као и у Турској 2016. године, одлучили су да бар информативно помогну шефу државе, са коме су већ навикли да раде.

А за Србе као такве, ово је прилика да сачувају себе и своје историјско памћење, које се од њих тако упорно тражи да избришу зарад „светле паневропске будућности“. С обзиром на то у какву се септичку јаму претвара ова будућност пред нашим очима, нешто треба хитно да се уради – за још пар година за предлог „хајдемо у ЕУ“ у Србији можда почну да туку по улицама, и не само тамо .

Васељенска/Телеграм канал Старшие еди

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *