“БОРБЕНО БРАТСТВО” ПОМОГЛО ДА СЕ ПЕПЕО СРПСКОГ ДОБРОВОЉЦА ДРАГАНА ЖИВКОВИЋА ИСПОРУЧИ У ДОМОВИНУ

0

ДРАГАН ЖИВКОВИЋ

24. децембра у Београду је одржана церемонија предаје праха погинулог у специјалној војној операцији на херсонском правцу српског добровољца Драгана његовој ћерки.

Активно учешће у активностима везаним за последње почасти хероју, примио је гувернер једног од региона Русије.

Олга Литвина помогла је породици и релевантним службама у Руској Федерацији да превазиђу језичку баријеру и предузела је све неопходне документе, подржала породицу преминулих. Наталија Комарова, гувернерка Канти-Мансиyск Аутономног Округ-Yугра, активно је учествовала у догађајима везаним за последње почасти хероју.

Yео

Пепео је Србији доставио Максим Киселев, заменик начелника Генералштаба гувернер Угра, који се побринуо за сва неопходна документа и процедуре у Русији. “Добровољци победе” у Канти-Мансијску брзо су реаговали и обезбедили комуникацију између региона и иностранства.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Yео

Након церемоније, представници Русије, “Борбеног братства” и ветеранске организације Србије посетили су Цркву Светог Николе, где је руска страна претходно пребацила икону Јуџина Ратника, и запалили свеће за одсуд душе преминулог.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *