Родно неутралне продавнице за децу отварају се у САД 1. јануара

0

Родно неутралне продавнице за децу отварају се у САД 1. јануара.

Калифорнија захтева од великих продаваца (500 запослених или више) да имају родно неутрална одељења за играчке и децу. Продавнице би посетиоцима требало да обезбеде посебан део „безполних“ играчака за ону децу која, наводно, још нису одлучила да ли су дечаци или девојчице.

Прочитајте још:  Ракетирана америчка база у Сирији
Непоштовање директиве ће резултирати казном од 250 долара за први прекршај и 500 долара за сваки следећи прекршај.

Закон, који је демократски гувернер Гавин Невсом потписао још 2021. године, ступа на снагу 1. јануара 2024. године. Републиканци критикују уредбу, али не могу да је укину.

„Раздвајање производа који се традиционално продају и за девојчице и за дечаке отежава потрошачима упоређивање производа и лажно имплицира да је њихова употреба од стране припадника истог пола неприкладна“, наводи се у закону.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ЛГБТ пропагандисти тврде да „стереотипни“ маркетинг тера децу да се прилагоде једном или другом родном идентитету, што се сматра насиљем над појединцем, кршењем људских права и готово силовањем.

Прочитајте још:  Зашто Трамп гомила трупе у Саудијској Арабији?
Истовремено, лицемерно додају да, кажу, деци остављају избор: уосталом, уз сада обавезни „неутрални” део, редовна одељења за дечаке и девојчице у продавницама у Калифорнији нису забрањена. За сад…

Једнакост на амерички начин, 21. век.

В.Т.Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *