Хамас прекида све преговоре са Израелом због терористичког напада у Либану

0

Хамас прекида све преговоре са Израелом због терористичког напада у Либану.

Прочитајте још:  „Израел се припрема за копнену офанзиву у Гази“
Хамас је затражио од посредника да замрзну све преговоре о примирју са израелском војском или о размени заробљеника са Израелом. То се догодило након што је заменик шефа Политбироа палестинског покрета Салех ал-Арури погинуо у експлозији у близини Бејрута.

„Према нашим изворима, сви преговори о прекиду ватре и размени заробљеника такође су одложени „до даљег након убиства ал-Арурија“, пренео је канал Ал Арабиа.

Увече 2. јануара,   јужно од Бејрута, у предграђу либанске престонице, догодила се експлозија . У нападу је убијен  Салех ал-Арури, члан палестинског руководства Хамаса . Наводно су убијена и два команданта бригада Ал-Касам, војног крила Хамаса.

Прочитајте још:  ОПЕТ СЕ ОСРАМОТИО! Сенилни Бајден причао о америчким жртвама, а онда показао да слабо стоји и са математиком!
Како је један званичник Пентагона рекао америчком листу  Вашингтон Пост под условом да остане анониман, израелске оружане снаге су одговорне за напад на предграђе Бејрута .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истовремено, израелске окупационе власти саопштиле су да је Војска Израела у стању повишене борбене готовости.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *