Маск: Бајденова администрација активно промовише илегалне миграције

0
маск, икс

Илон Маск (Фото EPA-EFE/LUDOVIC MARIN)

Маск: Бајденова администрација активно промовише илегалне миграције.

Прочитајте још:  Терористи блокирају излаз становницима Мариупоља и Волновахе
Администрација америчког председника Џоа Бајдена подстиче илегалне миграције, рекао је предузетник Илон Маск на друштвеној мрежи Твитер (Кс). Према речима бизнисмена, о томе пре свега сведочи статистика.

У овом тренутку нема сумње да ова администрација (Бајден – Њуз.ру) активно промовише илегалну миграцију. Бројке говоре саме за себе “, рекао је Маск.

Прочитајте још:  Илон Маск на корак од тестирања можданог чипа на људима
На овај начин бизнисмен је одговорио на објављивање статистичких података о илегалним миграцијама у доба Обаме, Трампа и актуелног америчког лидера Бајдена. Најгори показатељи су били под влашћу потоњег.

Прочитајте још:  Русија је уништила целокупну одбрамбену индустрију Украјине
Претходно је гувернер Тексаса Грег Абот рекао да Бајден својом имиграционом политиком уништава земљу . Абот је нагласио да шеф државе одбија да спроводи постојеће законе у овој области, а такође омета њихову примену у државама. Све у свему, ово изгледа као „непријатељство према закону и реду“, закључио је он, коментаришући вест да је америчко Министарство правде спремно да поднесе тужбу против Тексаса ако кривично гони оне осумњичене за илегалне преласке границе.

Пре тога, конгресменка Марџори Тејлор Грин рекла је да се Сједињене Државе суочавају са „ непосредном инвазијом “ миграната након укидања законских ограничења усвојених током пандемије коронавируса. Она је позвала да се војска пошаље на јужну границу земље како би се спречио прилив илегалних имиграната.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *