Вулин: Сандуловић је приведен по мом наређењу које је остало на снази и након моје оставке

0
сандуловић

Александар Вулин (Фото: ATA Images)

Лидер Републиканске странке Никола Сандуловић приведен је по налогу бившег директора БИА Александра Вулина, открио је Вулин за “Вечерње новости”.

“Сандуловић је приведен по мом наређењу које је остало на снази и након моје оставке. Приведен је због сумње да подрива уставни поредак и активно ради на подршци отцепљењу тзв. Косова”, изјавио је за Новости доскорашњи директор Безбедносно-информативне агенције Александар Вулин и додао:

“Да је Сандуловић положио венац на гроб Химлера Мосад би га убио, да је положио венац на гроб Осаме бин Ладена ЦИА би му дошла главе. Полажући венац на гроб српског убице Адема Јашарија Сандуловић је добио само привођење по мом наређењу и задржавање по налогу тужиоца. Извињавам се Србији што нисам могао ништа више да урадим. Не знам за које још издајнике су активна моја наређења за привођење и довођење пред надлежне тужиоце али најбоље да издајници сами провере, надам се да наређења нису повучена”.

Адвокат Чедомир Стојковић, познат по томе што је његова канцеларија увела санкције Русији известио је и да је Сандуловићева кућа претресена, а налог је, како наводи, издат због сумње да је Сандуловић “извршио кривично дело изазивања националне мржње” полажући цвеће на гроб терористе Адама Јашарија на Космету.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У низу твитова које је Стојковић објавио на ову тему објављен је и документ за који се тврди да је наредба Вишег јавног тужиоца у Нишу да се Сандуловић ухапси, а на свом налогу, адвокат је поделио и снимак који, како наводи, приказује тренутак када је лидер Републиканске странке ухапшен у Ургентном центру и одведен у Централни затвор.

Прочитајте још:  Лудило: Чеда Подморница прави спискове њему неподобних Срба и прети

RT

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *