Јасмина и Самир провоцирају Србе и на Божић

0

Јасмина и Самир провоцирају Србе и на Божић.

Бемаксов дуо Муминовић-Растодер није могао да поштеди српски народ својих „медијских“ интервенција ни за Божић.

Портал Стандар(дно) – чији су уредници управо Јасмина Муминовић и Самир Растодер, ангажовао је извесног Ђоковића да на најрадоснији хришћански празник „блеји“ по друштвеним мрежама са циљем да пронађе неког политичара из Црне Горе који је присуствовао налагању бадњака или обележавању Божића.

Ђоковић је „набасао“ на инстаграм профил Министарства спорта и младих гдје је уочио да је актуелни министар Драгослав Шћекић упутио Божићну честитку и фотографисао се са верницима приликом свечаности налагања бадњака у манастиру Ђурђеви Ступови. По мјери извјесног Ђоковића, а оно у ствари Јасмине и Самира, посебно је спорна фотографија министра Шћекића и владиком Методијем.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Ердоганова визија светске правде
Дакле, све је то извесни Ђоковић оценио као нешто непримерено и скандалозно.

„Кад се уз то дода да министар поносно позира испод тробојке, а и то Министарство уредно објави онда се поставља питање чега је Драгослав Дадо Шчекић министар и у којој држави. Тешко да постоји икаква веза између спорта и налагања бадњака или позирања министра Шекића са епископом Методијем, но гледајући претходне три године више је немогуће одредити границу између свјетовног и вјерског, па држава све више почиње да личи на православну џамахирију“, стоји у уратку слуге Ђоковића.

Заиста, оно што се проблематизује у тексту Стандар(дна) је ослобођено елементарне логике.

Логично је да министар буде са вјерницима који чине више од 2/3 грађана Црне Горе. Исто тако, сасвим је природно очекивати да међу вјерницима неко дође са заставом која је све осим непознаница у историји Црне Горе. Да ли је потребно правдати фотографију са владиком будимљанско-никшићким Методијем?

Прочитајте још:  Алармантна претња из Приштине: Циљ – протеривање Срба
Такође, интересантно да је на мети Бемаксовог дуа био министар Шћекић који не долази из политичке организације која има префикс српска, него из СНП-а, странке која је грађански оријентисана. Али, то није представљало баријеру Ђукановићевој медијској мафији да прави пометњу у јавности и на Божић.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *