ДПС и сателити синоћ нијесу спавали: УРА и СНП платили весеље на Миловом двору!

0

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

ДПС и сателити синоћ нијесу спавали: УРА и СНП платили весеље на Миловом двору!

ДПС сија од среће, Ник Ђељошај је искочио из ципела од милине, чак се и несрећни Здравко јавио да каже да је све знао. Неће бити 44. владе, барем не ових дана! СНП-у се не жури, УРА би након двије и по године још три мјесеца потрошила на утврђивање утврђеног градива и вјероватно би и тада рекла да нешто фали! Три и више мјесеца прегањања око измјена Закона о предсједнику и када је коначно усвојен, СНП-у се не жури, а и УРИ нешто није јасно! А свима је све јасно!

Прочитајте још:  ШОК И НЕВЕРИЦА У ДПС-У! ЂУКАНОВИЋ ГУБИ У ПРВОМ ИЗБОРНОМ КРУГУ!
Нека опросте, али они се понашају као да их ДПС плаћа. Можда и није журба, можда и није споразум како ваља или га нема, али када су већ ДФ, Демократе и остали одлучили да формирају владу до 19. јануара, могли су УРАШИ и СНП-овци да ставе тај ђавољи потпис за ванредну сједницу! Све се нећкају за те потписе, хоће-неће, еци пеци пец, сад би да купе сладолед, сад неће или им се истопи, све нешто смишљају и измишљају и траже посебан третман. У међувремену сједе у влади и обављају државне послове, а на ивици су цензуса! И то им не смета, не жури им се, траже све црно на бијело и сличне ствари!

А потом се буне када их неко оптужи да нешто муте, да се тајно договарају, да би вољели да комшији цркне крава, да брину само о својој позадини и да својим потезима иду на руку ДПС-а. Тада кажу да нико до њих није тако чврст у строју против ДПС-а, да у њиховој одбрани нема рупа, да су сви бекови спремни и да нема шанси да Мило и друштво остваре што су наумили и да се врате на власт! Криви су ови што их оптужују а не обазиру се на плаузе који долазе са Милове стране. А тамо, да поновим, пљесак пролама облаке, чује се до небеса да ће бити ДПС-а, Мило је након 30 година лакрдије са овом државом и спрдањем са свима нама, прогласио нову лакрдију и спрдњу и тражи да настави гдје је стао. Његови сателити су у делиријуму, пију до бесвијести, не маре за божични пост и наручују што им падне на памет! Што да не када УРА и СНП плаћа!

УРА и СНП можда нијесу за све криви, али криви су за радост на броду Баунти, пардон Монтенегро барци, која је због њих добила вјетар у једра и креће се ка мирној луци. Мирно ће им бити барем још пола године, а за то вријеме ће да трубе по Црној Гори како ништа не ваља, како су они били бољи, како су све позлатили и даље би златили, али им не да (не)организована београдско-московска политичка група и страни плаћеници, издајници и вељеиздајници! И можда УРА и СНП ни за шта нијесу криви, али јесу за провалу весеља на Миловом двору, на његовим порталима и осталим тајним и јавним везама! А то је довољно да запечати политичку судбину УРЕ и СНП-а и да те двије странке након ванредних избора нестану из политичког црногорског катастра!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У свадби и весељу најдаље је отишао Ник Ђељошај. “Лијеп почетак Нове године, лијепе вијести из Скупштине. Неће бити антиевропске и антиамеричке Владе! Отворила се поново европска перспектива за Црну Гору”, поручио је он. 

Прижељкује човјек отворено и свима у брк америчку владу! Само због ове изјаве које не би било да су СНП и УРА ставили тај ђавољи потпис који никако да ставе када треба и када то неко јачи од њих тражи, УРА и СНП су криви и нека плате, па и претплате, Никово весеље! Живи били, да то и видимо!

Иван Милошевић/Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *