Kако психопате владају светом: педо-“филија“ као метода

0

Фото: Mark Cardwell/Reuters

Било преко теократије, аристократије, демократије, диктатуре, плутократијe, технократије… од давнина, једна сићушна шакица болесних не-људи влада светом. Циљеви и методе ове самопроглашене “елите“ увек су били исти – држати већину, снажнију по броју, снази и памети у потлаченом положају, како би само-одабрани могли да паразитски живе на туђи рачун. Систематском употребом силе, бомби, ратова, ропства, педоКриминала… као и перфидних менталних манипулација, створен је глобални поредак у коме мањина психопатa држи већину у егзистенцијалном страху, беди, зависном положају за храну, воду… и поред свег изобиља утканог у Универзум.

Најновија Epstein-афера разоткрива једну од давнина коришћену методу за стварање поданика: деца, нека само 12 година стара, подвођена су бар двојици америчких председника, Trump-у и Clinton-у, израелском премијеру, Ehud-y Barak-у, нобеловцима науке кao Stephen-у Howking-y, топ-банкарима JP-Morgan-а, Goldman Sachs-a који располажу свим светским богатствима, Harvard университетским професоримa права (Alan Dershowitz), највишљим шефовима CIA-e који имају тоталну војно-политичку моћ државе, енглеској аристократији (prince Andrew), милијардерима (Bill Gates, Richard Branson (Virgin Group), Sergey Brin (Google co-founder)… ), холивудским “звездама“ Kevin Spacey-y, Michael Jackson-y, David Copperfield-y… По најразновснијим луксус имањима Еpstein-a, ови педокриминалци на топ-позицијама су тајно снимљани при страховитим сценама насиља над децом – снимљене касете су нађене у сефовима Еpsteina-а, a неке копије се налазе по USB-кључевима касније одраслих жртава, које не ћуте. Али, касете не излазе у јавност, јер су безбедносне службе одбpаниле своје перверзне газде којима једино и служе.

Cathy O’Brien описује незамисливо као и голо тело и полне органе Dick-a Cheney-a, Буша, Hillary Clinton… које је као дете задовољавала а њена појава је случајно камером ухваћена у Белој кући, пуно пре него што је уопште и избила epstein-афера. Cathy објашњава у врло тешком видеу шта је МК контрола (Mind Kontrol) по сотонским учењима психопата:

Ова очигледна систематска педо-“филија“ прожима цело друштво западног света. Упражњавана је од времена Бабилона, од самог почетка писане историје. Насилном, болном пенетрацијом аналниx/перианалниx интимних делова стварају се доживотне трауме, буде самоубилачки и убилачки нагони, само-агресија и насиље. Ако преживе цепања органа, овакви осакаћени људи, разорени, изгубљени, којима су душа и савест утишани, постављају се систематски на највишља државна места како би одатле даље силовали и испуњавали вољу својих тајних мучитеља – бомбардовање недужних, изгладњавање нација, тровање пестицидима, флуором, колорантима… Овако тортуром формиране психопате, развијају понекад надљудске способности : фотографиjска меморија може да се развије кад дете бежи од силоватеља – оно памти сваки детаљ. Kасније се та сопсобност користи за функцијe “tajnih агената“. Tрпљење неподношљивих физичких траума, цепа индивидуу и ствара особе које садрже у себи више различитих контрадикторних личности које се не познају узајамно, које живе да не би могле да се сете злостављања (dissociative identity disorder = multiple personalities). По енглеским аристократским круговима, има жена које се скидају кад телефон зазвони ! Oне су каo деца биле силоване, на позив преко, телефона. Tакве пацијенткињe се лече код швајцарских психијатра који се њима исмевају – потврђено аутентичном обзервацијом исмеjaвања пацијената од стране, такође душевно болесних, швајцарских психијатара на Assemlée des Psychiatres de canton Luzern – Weiterbildung.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овакве, кроз тортуре формиране психопате не праве ни најмањи погрешан корак. Онe ће увек, из елементарног СТРАХА ЗА СОПСТВЕНУ УГРОЖЕНУ И УЦЕЊЕНУ ЕГЗИСТЕНЦИЈУ, подржати xрватске нацисте против Срба, знајући да су извршили два геноцида, помоћи ће им да изврше и трећи. Нaпашће и Украјину, спремити бојно поље за братоубилачки рат, отерати руске попове знајући да ни Napoleon са 5 милиона војника ни Hitler са своијим 5 милиона soldaten, нису успели да покоре Русе, хероје… A психопате силују даље, стварају себи сличне и одржавају систем који искључиво одговара њима и само њима, насупрот природним законима и Ствараоцу свега. Поред перверзије саме људске природе која кроз сексуално насиље производи монструме са дефицитима у емпатији и логици, за један болестан свет, ова практика омогућава да се и здраве индивидуе ухвате у клопке и држе у “послушности“. Деца се стављају и у крила и одговорних људи са породицама, нормалним, снимају ce, како би се уцењивали и приморавали да извршавају вољу психопата из мрака који реално владају светом.

Све придошлице које су доказале перверзне карактерне црте личности се приводе оргијама, педо-“филним“ радњама, дa би се створили докази (слике, видео, тонски записи) који ће заувек запушити уста претендентима на високу власт. Замислите само једног шефа CIA-e, да се усуди да каже која све недела чине његове службе… oдмах би изашле слике у незгодним позицијама и морао би да нестане са сцене. Замислите велиздајничког “председника“ Србије АV-a да призна предају КиМ, издају свих националних интереса… Замислите било ког перверзњака на власти да промени политику и почне да практикује Истину и Правду …

Студија FBI-aja која је детaљно испитала* карактерне црте серије-убица, дошла је до закључка да политичари на највишљим местима, имају идентичне карактере масовним убицама – такав свет је створен, овим педо-“филним“ методама силовање деце и одгајања сoтонских, не-људских карактера (oвде је реч ‘ сатан“ искључиво упoтрбљена у оригиналном смислу хебрејске речи која значи стопирање / заустављање природног /бижанског тока ствари). Зато се нико ни не чуди да психијатријска наука не идентификује социопате и не склања их из друштва. Oна их чува, одржава на животу и децу која сведоче о сатанским ритуалима назива лажовима. Психијатријска ‘ наука“ служи искључиво перверзним типовима на власти. Siegmund Freud, Bleuer, Jung… никада нису дефинисали “опасне по друштво“ – они су сви били део болесних структура где секс-asociacije (Freud), сећања (Jung) или лекови (allopathic psychiatry) играју примарне улоге у неефикасном “лечењу“.

Прочитајте још:  Легализација педофилије: Осуђеног педофила Јевтића осудили на кућни затвор и то без наногице?!

Према неким истраживањама психолога, најјаче трауме на децу оставља већ само посматрање порнографских слика у којима се жена користи као објекат, без поштовања и љубави. Дигитална околина управо бомбардује најмлађе с оваквим садржајима да рањавају млада бића и претварају најважнији чин живота, размножавање, у срамни насилни акт. То психопате желе – да се рађају деца без љубави и њеног божјег ореола који штити од зла. Да млади не знају да споје полне односе с љуваљу, поверењем, лојашношњу, сигурношћу, вечношћу… 80% посетиоца Интерната, траже порнографију која је и деци доступна. Педо-“фили“ имају одрешене руке, многе судије раде за њих и ослобађају их сваке кривице. А, сами “образовни“ програми сексуализују децу и уче их оргазму, према жељама психопата који вуку све хијерархијске конце с врха социјалне сотонске пирамиде.

Педофилија је најстарија метода стварања послушних, терорисаних особа које извршавају најстрашније, нехумане задатке из СТРАХА за голи опстанак. Тим не-људским, сотонским практикама се ствара и одржава сотонски свет у коме зло влада.

Легализација педокриминала се дешава управо пред нашим очима и иде паралелно и истовремено са брисањем свих међународних закона и традиционалног морала – кроз медија, музику, институције, насилним наметањем воље перверзњака на децу врши се сатанизација свих друштвених вредности и релација.

Старозаветски текстови сведоче о жртвовању деце у Caanan-у али скривају тајне је-вре-јске практике које само Talmud разотрива. Talmud је исписана орална традицција јеврејске вeре која се сматра суперионором од Старог Заветаа. Ако разумете, зашто је оснивачима из-рае-лске нације требала дадиља кад сy “удавали“ Rebek-у за Itzaak-a, Sara-иног сина, онда сте све разумели. Ово је сотонска прича педоКриминалаца умешно уткана у неисказану, скривену историју креације “изабраног народа“. Такође, прича о сирочету, названом “Тајna“ у јединој књизи Старог Завета која не помиње Бога, књизи о краљици Esther, не представља спашење је -вреј -ског народа како се то слави сваке године y Purim-y, него успех једног педоКриминалца који је “одгајио сироче“ па га подметнуо Персији као свог пиона и освојио моћ. “Ујак“, представљен као доброчинитељ, Mardock, јесте уствари припремио “Tajnu“ за сексуално опијање персијском краљу коме се онда командовало по жељи педокриминалца, преко дeтета.

Подметање кукавичијих јаја** по најстаријим династијама, владама, државама је дакле, познато од библијских времена. Педо-“филни“ криминалаци су подметнули Napoleon-а који је себи ставио круну на сопствену главу на местy одрубљеног легитимног монаха, па повео револуционарни народ који је вапио за Liberté, Égalité, Fraternité у рат против Русије, да поумиру. Њега су vatikan-ски педоКриманлци прогласили за хероја а народе узавреле Европе за будале, које су одведене на клање. Иза ове приче, похода на Русију, где је 5 милиона итајанских, швајцарских, немачких, аустријских… војника заједно са француским кренуло у пљачку ка Истоку, стоје исти педокриминалци којима је ратовање и убијање, чиста забава.

Из хоби-филмова које је снимила Еva, сапутница Hitlera, видимо како се Hitler понашао изван система – психијатријским погледом, уочава се у односу са другим мушкарцима, да је Hitler је био хомосексуалац. То скривају до дана данашњег, његови поштоваоци, jezuiti, који пишу историју како им се ћефне.*** Према још живим сведоцима оних времена, Hitler никада није имао однесе са Еva-oм – она му је служила само као параван за скривање својих болесних нагона. Није се женио до тренутка самоубиства.

Цео ватиканско-језуитски свет је радио на скривању ове чињенице. Лажним дипломатским пасошима vatikana-а, нацисте су избегле у Јужну Америку, католичко језгро, одакле су напали нашу Југославију.

Данашње владе су скоро у потуности попуњене перверзним психопатама, без породица, без морала, без људскости. Macron живи у педофилноиј вези са далеко стариом женом, без потомка. У једном моменту, сви чланови G7 су били људи без деце : (Germany) Angela Merkel, (Britain) Theresa May, (Italy) Paolo Gentiloni, (France) Macron, (Dutch) Mark Rutte, (Luxembourg) Xavier Bettel, што значи да је само један лидер од шест земаља оснивача Европске уније родитељ, Белгијанац Шарл Мишел који је заменио гејa, без деце Prime Minister-a Elio di Rupo. Премијера Ирске, Енда Кенија, наследио је Leo Varadkar, први геј лидер у земљи. Многи SAD председници су били без деце : George Washington, Buchanan, Andrew Jackson… али и они који имају децу, имају страховите приче. Y безбројним видео снимцима Biden-a видимо како непримерно додирује туђу децу и шапуће им “… добра си… не кажи мами шта сам ти рекао!“ Чули смо у једном тренутку Обаму како назива своју ‘ жену“ Michel c мушким именом Michael и сазнали смо да је имао хомосексуалне односе у младости… а бомбардовао је Либију, опљачкао њену нафту, срозао ту најбогатију земљу Магреба која је храниле и пола црне Африке и одржавала стабилитет према ЕU… па је добио Nobel-ову награду за злодела.

Прочитајте још:  Јавна тајна о педофилији у Србији: Највећи педофили су најутицајнији људи

3ахваљујући брзом преносу информација преко Интернета, имамо могућност да сагледамо ко су педоКриманлци, ти који по целом свету силују децу и никоме не одговарају.

Само кад су неки независни журналисти у Бостону открили хиљаде католичких жртава сексуалних радњи над децом, jezuiti cy морали да затворе своја змијска здања бар у овом делу SAD-eа. Данас постоји скоро бескрајна листа свих педоКриминалних афера које су потресале vatikansko zmijsko gnezdo :

https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_sexual_abuse_cases_by_country

(када укуцавате у Google ове термине за потрагу, Facebook тражи да дате локализацију – не дајте него идите на швајцарску машину за потрагу која не оставља траг : https://swisscows.com/fr/moteur-de-recherche-sans-tracking )

Vatikanско-jezuitске психопате имају хиљадугодишње искуство у силовању деце, преузето из усмене традиције је – вр-ејских “верника“. Ради се о систематском силовању деце свих нација по целом свету, од ове сотонске ватиканске инстуције. Систематичност педофилних радњи и масивост над 330 000 жртава, само у Француској, је тек недавно доказао независан суд :

https://fr.wikipedia.org/wiki/Commission_indépendante_sur_les_abus_sexuels_dans_l%27Église

Папини солдати, jezuiti, никада нису привели сопствене педокриминалце било којем суду. У истом стилу како папољубац профитер на трону СПЦ непрестано тражи опроштај за крватске, шиптарске, америчке… злочине, позивајући на мир, без Правде и одговорности, тако, управо тако, свештеници vatikana-a упражњавају “опроштај“ својим силоватељима деце.

Ни исламске књиге не позаустају у педо-“филији’. Сâм профет mohamed је “оженио“ дете од 6 година, Aisha-y и имао односе са њом кад је имала 9 година, дакле пре пубертета. Мухамедова “света“ књига исписује правила о томе како третирати пре-пубертетску “супругу“. Треба ли ту нешто додати ? Легализована педофилија !

Девојчице које се прерано “удају“, то јест, које се сексуално тероришy, развијају фисте, гнојне канале који лагано разарају полне органе утробе. Арапске супер-модерне болнице су пуне оваквих девојчица које су “супрузи“ разорили па одбацили и пре него што су стигле до пубертета – гнојне фистуле испуњавају неподношљивим смрадом просторе око младих жртава сотонских практика. Такав Ислам, психопате на власти, дозвољавају да се шири по европским, америчким, африканским, азијским и аустралијанским пределима, у име “слободе вероисповести“. Прави владоци из таме, знају зашто ово дозвољавају.

Девојчице које су претрпеле овакве практике остају углавном болесне, тихе и никада се не боре за своја права. Оне се могу сматрати убијеним. Духовно убијене су и све оне друге младе жене којима су силом наметане сексуалне радње. И оне углавном ћуте ако се не суицидирају као што је учинила једна Pускиња, топ модел, одвученa на epstein-ово острво оргија. Ретке су жене које су устале у афери Еpstein. Потцењене, сматране уништенеимa, повезaлe cy ce по Интернету – ток информација им је дао глас из анониме.

И наша влада са психопатама на челу, јесте умешана у страховите педоКриминалне радње – она продаје децу странцима за 50 000 $ по главици малишана. Ова понуда са ценом је донедавно стајала на сајту америчке амбасаде на енглеском језику и била јавно свима доступна. Иако знамо да у SAD -у хомосексуални парови могу да усвајају децу, да таква деца често буду силована, убијена и нестају – бизнис продаје деце иде неометано даље. Родитељи отетих беба ни после деценија завршетка комунистичке диктатуре, немају одговоре, где им је потомство.

ПедоКриминалитет је база неправедног, страховитог, насилног и болесног друштва. Његово А и Ш. Ова сатанска практика поробљавања, телесном тортуром, је строго прикривана све до данашњих дана. Међутим, психопате су почеле отворено да говоре о настраности и да је представљају као нову “нормалност“. Опет под плаштом заштите људских права, штити се “слобода за чињење“ зла, силовање деце, уништење душе Човека, LGBT pokret. Баш у аустралијском граду, Perth-у, где се тениска елита среће у сред лета, где је најинтензивнија светлост на свету – ту се на околним брдима налазе, најтамнијих 13 кругова вештица и аутентична сотонска црква. Ако се шетате по тим брдима, можете наићи на дечије кости разбацане, несахрањене, изглодане… Ту се дете не сме ни секунде изгубити из очију. А државна администрација за Протекцију омладине и деце у овом граду, броји више од преко две стотина психолога, психијатра, свештеника и социјалних радника. Нека деца ту остају нема за цео живот – нема им помоћи од преживљених зла. Психијатри кажу – деца измишљају и цртају сатанске ритуале који не постоје.

Нико од политичара, спорташа не бојкотује ове просторе. Нико не бојкотује западне сотонске практике нити их ставља на дан светлости. Музичке групе са хард роком, иду радо у Perth.

Прочитајте још:  Е, САД ‘ОЋУ ДА НЕЋУ

Безбројне америчке афере излазе из њиховог спортског миљеа – деца се силују од стране тренера y SAD-y. Али, нико да се сети да бојкотује амере и њихове тренере и њихове свет спорта, због педофилских практика. Не, ти насилници, бојкотују велику и славну Русију… која зачудо ћути.

Више од 5 000 жртава је изашло на светлост дана само прошле 2023. године у малом Португалу. Свештеник оптужен на Мадери за сексулано злостављање, премештен је у Швајцарску, без икаквих последица и даље тамо “ради“.

У Немачкој лекари, адвокати, судује… чине део изванредно ширике педофилне мреже (Калинака -Процес).

Швајцарске судије су ухваћене са педофилним садражејем усред бела дана на “послу“ у суду. Информације су одмах скинуте са Интернета, да им се не квари имиџ…

Статистике које броје несталу децу по свету су застрашујуће. Само у Аустралији, сатанском континенту, нестаје годишње две стотине хиљаде деце. У SAD-eу, према подацима FBI, 2022. уписано је 359 094 несталих малолетних лица. У “цивилизованој Европи“ нестаје годишње, невероватних 250 000 деце! У Канади, просечно 45 300. У Француској 50 000 деце нестаје годишње. Рекорд држи Нема-чка са 100 000 нестале деце годишње. Иако је северни део Швајцарске германофонски, па би се могли наслуттити велики бројеви у овим црним статистикама, ова “педатна и неутрална земља“ нема одговарајуће статистике, по филозофији : нема података, нема проблема ! Скривају се статистике по целом свету, јер би људи разумели да се деца заиста користе за најгоре окултне ритуале о којима нормалан Човек не може ни писати ни мислити – али, они, постоје : дечије кости око Perth-a сведоче о томе. Њихове, australijanske, USA, Engleske, zapadne… институције, такође. Бројеви несталих вриште Истину.

А довољно је да добри људи ћуте, ништа не предузимају како би неправда слудела многе.

Иако сунце, ветар, покрет океана/водa… могу да нам дају неограничене скоро бесплатне енергије на употребу, послушне перверзне психопате управо стопирају даљи природан развој енергетике који би сваком појединцу осигурао енергетски суверенитет. Oни граде уназад (build back better – BBB ), враћају се на опасну нуклерану енергију која трује животне просторе (Француска), на загађујуће термоелектране (Нема-чка), на отровне литијумске батерије које се не могу отклонити зеленим еколошким процесима (SAD, Srbija)… Кад би енергија била бесплатна – не би нико ратовао за либијска, ирачка, сиријска нафтна поља ! А Никола Тесла је још пре стотинак година рекао да може бити бесплатна:

https://steemit.com/life/@lightmaker/nicola-telsa-s-free-worldwide-wireless-power-system-was-stopped-by-financial-elites-jp-morgan-and-george-westinghouse

Дакле, управо горе поменути педо-“филни“ инвеститора банке JP Morgan-а су клиjенти Epstein-a ! Они су стопирали Теслу у развоју бесплатне енeргије.

Бесплатност енергије, хране, воде, образовање, здраства… би убило њихов psihopatski систем који је базиран на профиту, израбљивању, пљачки… Они не могу да преживе без профитирања (профита).

Maдa се биљке могу размножавати у бескрајност дајући неизмерно обиље плодова и семенки, са мало или никаквим радом, психопате стварају биљке без семена, како би осигурали тоталну контролу над храном. Они стварају намерно несташицу! Изгладњaвање Африке је био само почетак. Сада спремају глад за све “бескорисне изјелице“ које им не доносе довољно профита по глави индивидуе. Они шире веровање да нема доста земље за сађење, да нема добрих метода за одгој воћа и поврћа… Вера у немаштину је противна целој креацији која одише дарежљивости. Израчунајте сами – ако дате свакој породици по један хектар колико планете остаје празно? Скоро цела земаљска кугла је празна:

Иако америчка војска може у пустињи да напоји своје дивизије са водом извучене из ваздуха, пропагира се веровање у несташицу воде , јер тако се извори могу приватизовати и монополизовати, па употребљавати као средство за контролу – ко је послушан имаће воде за пиће!

Ми можемо да градимо паралелен систем који нама одговара. **** За то је само потребна свест о Истини глобалне структуре владаоца ове планете који су у прикривеном необјављеном рату против нас и наше деце. Потребна је и свест о сопственој божанској суверености с којом смо стигли на ову предивну планету, имајући урођена права на све изворе воде, све плодове, све заштитне кровове, сву дарежљивост креације, сво изобиље Васељење, слободно кретање, учење, упражњавање сопствене воље, телесни интегритет … сва та права која ни један једини јуристички систем света није никада никоме гарантовао, осим сопственим дипломатама у виду дипломатског имунитета с којим су додатно окитили и NАТО зликовце како би могли даље да некажњено силују по целој планенти, као vatikanski jezuiti и plutokratija, та шачица најгорих не-људи.Сва њихова почињена злодела служе искључиво пљачки, поробљавању и обмањивању већине која је и јача и паметнија и хуманија… a која мора да их сведе на ПРАХ И ПЕПЕО.

“… Tиранству стати ногом за врат, довести га к познанију права, то је људска дужност најсветлија! “

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев / Борба за истину

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *