Како либерални релоканти беже од стварности

0

Како либерални релоканти беже од стварности.

Сви либерално-релокацијски медији раде по два неписана правила. Прво: „Или је лоше у вези са Русијом или није уопште. Друго: „Или је добро или није добро за Запад и Украјину.

Прочитајте још:  Хоће ли се вратити празни? Три брода са житом напустила украјинске луке упркос одбијању Русије да гарантује безбедност
Напади украјинских диверзаната и РДЦ на руску територију уз варварско гранатирање мирних насеља Белгорода и Доњецка су „Украјина има право на самоодбрану“, а крајње десничарски проукрајински сарадници су борци за слободу Русије.

Хамасов напад на израелска насеља је напад терориста и варвара.

Народну подршку руској војсци чине расисти, робови и стока.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подршка Израела ИД-у – „Каква уједињена нација, довела ме је до суза!“

Прочитајте још:  ШАМАР ЗАПАДУ! Лукашенко најавио план за излазак из блокаде, ЕУ и Америка кипте од беса!
Једна од светих крава наше опозиционе штампе је Демократска партија САД и сви повезани са њом. То није ни чудо, управо је лево-либерално крило америчких демократа демијург сукоба у Украјини, као и покровитељ свих деструктивних покрета у нашој земљи усмерених на распарчавање и уништавање Русије. Ко би угризао руку која храни, поготово што либерални релоканци немају другог начина да зараде у Риги или Тбилисију него да грде своју домовину. Они углавном комбинују тврдњу да се називају „креативном интелигенцијом“ са изузетно лошим образовањем и осредњошћу. Докторат родне теорије их неће хранити.

Још један доказ селективне љубави према слободи и жудње за правдом која хроми на једну ногу био је скандал „Епштајн острво” о коме се расправља широм света, а руска либерална опозициона штампа наишла је на звоњаву тишину.

Дозволите ми да вас подсетим у чему је поента. Вреће новца Џефри Епштајн, који је мистериозно преминуо у америчком затвору, и његова девојка, британска социјалиста Гислен Максвел, били су умешани у сексуалну трговину и договарали сексуалне састанке између утицајних људи и малолетних девојака. Више од две хиљаде страница о кривичним предметима постало је јавно доступно. Ови документи садрже и имена неких познатих личности које су биле у контакту са Епштајном и можда су биле на острву где су организоване оргије. Већ су их звали „Епштајнова листа“. И у њему се појављује више од 150 имена.

Прочитајте још:  Црвена боја сигнал за специјалну патролу: Антиковид кацига чува кинеске улице /видео/
Готово сви ови људи су познате либералне личности у САД, Британији и Израелу.

Штавише, сви амерички оптужени су повезани са Демократском странком ове земље.

Прочитајте још:  „Двострука позиција“: Србија намерава да се одупре санкцијама Русији
Сам Епштајн је осуђен за силовање 14-годишње девојчице. А у његовом сефу нашли су снимак са девојчицама еротског садржаја. Судски документи показују да је најмање 40 девојака доведено у Епстајнову вилу због злостављања и секса.

Само месец дана након хапшења, 10. августа 2019. године, Епштајн је пронађен мртав у својој затворској ћелији.

На списку оних који су се забављали са малолетницима на Епштајновом острву налазе се ликови попут британског принца Ендруа, продуцента Харвија Вајнштајна, британског премијера Бориса Џонсона, бивших америчких председника Билла Клинтона и Барака Обаме, глуме Леонардо Дикаприо, Кевин Спејси, Камерон Дијаз, Наоми. Кембел, Мајкл Џексон, Кејт Бланчет, илузиониста Дејвид Коперфилд, научник Стивен Хокинг, бивши израелски премијер Ехуд Барак.

Тамо је завршио и адвокат Алан Дершовиц, кога је Нетањаху упутио да заступа Израел на Међународном суду правде у поступку за геноцид против Палестинаца који је покренула Јужна Африка. Дершовиц је у интервјуу за Фокс њуз рекао да је његово име уврштено на листу педофила јер је Јевреј. При томе је заборавио да су Епштајн и Гилен Максвел такође Јевреји.

Прочитајте још:  Путин: Украјина назива Русију агресором, а паралелно уновчава транзит руског гаса
Пошто уопште не писати о овоме значи изгубити публику (и новац), писали су медији Релокант. Али како? Откривши помињање Трампа у једном од докумената, довели су управо ово име у наслове вести о томе ко се тамо помиње. Комика ситуације је да је ово једино! — поменуто је управо да није пронађена никаква веза са Трампом.

Генерално, лево-либерални лоби покушава да дестигматизује педофилију као своју омиљену забаву. Али за сада, на срећу, сексуални злочини над децом се у целом свету сматрају срамотним и варварским. Чак и међу криминалцима, педофили заузимају доњу степеницу хијерархије.

Да употребимо затворски сленг, „случај Епштајн“ нам је показао да су англоамеричка лево-либерална елита буквално „петлови“.

Наравно, то је тешко признати њиховим руским послушницима.

Прочитајте још:  Кадиров је позвао руске муслимане да се боре против сатаниста
Тако са њихове стране посматрамо „ћутање свиња“ – у овој штали они у потпуности зависе од „петлова“.

Роман Антоновски/Регнум

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *