“Пљачка и убиство” целог света у Давосу: Болест Икс – нова бомба јача од ковида којом ће контролисати човечанство!

0
давосу

Светски економски форум у Давосу (ЛИАН ИИ/ГЛОБАЛЛООКПРЕС)

Да ли се свет заиста суочава са новом пандемијом, чија би смртност , према прогнозама, могла бити 20 пута већа од стопе смртности од КОВИД-а? На месту одржавања ВЕФ-а у Давосу планирана је дискусија о „болести Икс“, а истовремено о „пљачки и убиству“ целог света, пише руски портал Цариград.

На Светском економском форуму у Давосу, „Болест Икс” најављена је као једна од тема разговора. Тема такозване „болести Икс” се на Западу бави  већ неколико месеци . На пример, током лета смо писали о истраживању које је у току у британском Вилтширу, у владином високобезбедном лабораторијском комплексу Портон Довн. Научници су саставили листу најопаснијих животињских вируса који се могу пренети на људе, као и потенцијално способни да се шире широм света.

Које болести су укључене у листу? Има их много: птичји грип, мајмунске богиње, хантавирус који преносе глодари и друге инфекције. Није познато који би вирус могао постати катализатор нове пандемије, па се нова болест назива „болест Икс“.

“Оно што овде покушавамо да урадимо је да се уверимо да смо спремни тако да, ако имамо нову болест Икс, нови патоген, урадимо што је више могуће  унапред. Надам се да можемо да спречимо пандемију. Али ако не можемо и морамо да одговоримо, већ смо почели да развијамо вакцине и терапије да се носимо са тим”,- рекла је тада шефица британске Агенције за здравствену безбедност (УКХСА) професорка Џени Харис.

Чак је објављено да су истраживачи наводно успели да постигну неки успех – говоримо о развоју прве вакцине против кримско-конго хеморагичне грознице коју шире крпељи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Конкретно, објављено је да су истраживачи наводно постигли успех у развоју вакцина – створили су прву вакцину на свету против кримско-конго хеморагичне грознице, коју преносе крпељи. Инфекцију карактерише висока стопа морталитета – она ​​чини чак 30% случајева.

Прочитајте још:  Др Питер Мекала: Вакцине узрокују миокардитис и упалу срца, нарочито код младих

Шеф британске агенције за здравствену безбедност приписао је преношење вируса са животиња на људе факторима као што су урбанизација и климатске промене. Генерално, Харисова агенција учествује у глобалним напорима да се развије вакцина у року од 100 дана након што је утврђено да нови патоген има потенцијал за пандемију.

Односно, Запад већ дуго ради на припреми света за нову пандемију – и штавише, већ званично предузима кораке у том правцу под плаштом антивирусног истраживања.

Вреди напоменути да се о такозваној “болести Икс” ретко говори а да се не помиње Светска здравствена организација (СЗО). Штавише, „болест Икс“ је заправо њена идеја. Уосталом, раније су функционери СЗО веома активно упозоравали на ширење болести, наглашавајући хипотетичку природу прогнозе. У међувремену, прогнозе о Ковиду биле су исто тако хипотетичке у једном тренутку, када СЗО није могла да реши ни питање ношења маски.

Комерцијална компонента 

Сада, на Светском економском форуму, глобалисти намеравају да разговарају о „болести Икс“, која би, према прогнозама СЗО, могла да доведе до стопе смртности 20 пута веће од претходне пандемије.

Роспотребнадзор је прокоментарисао и вест о расправи о такозваној болести Икс у Давосу, указујући на комерцијалну компоненту планиране расправе, будући да тамо није ни предвиђено учешће стручњака из области епидемиологије.

Питања спремности за пандемију редовно се расправљају на различитим местима. Светски економски форум у Давосу 17. јануара неће бити изузетак. Једна од сесија посвећена је дискусији о „болести Икс“, напомињу из одељења и додају: „Међутим, учешће светских стручњака и епидемиолога у дискусији није предвиђено. Укључивање „Болести Икс“ на дневни ред у Давосу и финансијски мотивисана постава која укључује велике фармацеутске компаније указују на то да ће се дијалог на седници вртети око повећања инвестиција. Русија има сав неопходан потенцијал да се супротстави биолошким претњама било које природе, укључујући „болест Икс“.

Прочитајте још:  У Бугарској мере температуру хРомима уз помоћ дронова

Хипотетичка пандемија

Декларисану тему расправе на Светском економском форуму и њене последице по светску заједницу  оценио је оснивач Цариграда Константин Малофејев. На форуму у Давосу, уверен је оснивач Прве руске , глобалисти ће разговарати о пљачки и убиствима, пре свега, становништва западних земаља, а друго, остатка света:

Они ће разговарати о епидемији “болести Икс” – хипотетичкој пандемији о којој се још ништа не зна, осим да је болест веома заразна и смртоносна. СЗО појашњава да се термин “болест Икс” користи за бројне вирусе за које вакцине треба да се развију што је пре могуће.

Сасвим је очигледно да ће глобалисти у блиској будућности троструком силом поновити све оно што су већ урадили током пандемије ковида. Транснационалне корпорације ће зарадити новац ускраћивањем основних права људима, увођењем закључавања и промовисањем на брзину креираних „тестова“ и вакцина.

Све ове мере, као што смо већ видели 2020-2021, довешће не само до смањења животног стандарда, већ и до наглог повећања морталитета и смањења наталитета“, рекао је Малофејев.

“Русија је данас, као и увек, главна сила способна да се одупре глобалном злу. То значи да морамо зауставити СЗО на нашим границама. Руско Министарство здравља не би требало да следи глобалну агенду. Циљ здравственог система није да профитира од „велике фармације“, већ да спасе људе. Напуштање СЗО значило би давање доброг и исправног примера целом свету и спасавање многих живота.”

Разлог спајања

Зашто би иначе Запад морао да расправља о „болести Икс“? Према речима политичког аналитичара Цариграда Андреја Перле , Западу је потребна основа за уједињење, у чијем постизању може помоћи пандемија.

“Чињеница је да су уједињеном Западу заиста потребни догађаји, информативне прилике, феномени да би остао јединствен. Мобилизован. Да не би дозволили националним државама Европе да воде независну политику на било ком нивоу”,  приметио је  политички посматрач Андреј Перла.

Прочитајте још:  Ко најбрже долази до посла, и за којим занимањима је појачана тражња током пандемије

Неки верују да је први покушај примене овог концепта била „најчуднија пандемија у историји“, односно зараза корона вирусом. У ствари, „Запад је био уједињен одмах после Другог светског рата“. То укључује и конфронтацију између ње и СССР-а (у даљем тексту Русија), и стварање НАТО-а, и Маршалов план, и стварање Европске уније као наддржаве, и ширење Северноатлантске алијансе и др. догађаји.

Када су се разлози за ове акције почели чинити натегнутим, терористички напад 11. септембра и „рат против светског тероризма“ десили су се као по наређењу (зашто, како – баш по налогу), додао је Перла.

“Временом се показало да глобални тероризам није баш страшни непријатељ, а борба против њега, парадоксално, показала се као веома скупа и пуна стварних пораза. Е, тада се десио Ковид, односно био је то претња по животе свих на Западу, али она која није била бременита трошковима, попут рата у Авганистану и Ираку, већ огромним профитом за транснационалне корпорације”,- пише стручњак.

Међутим, у стању пандемије је немогуће остати бесконачно, зато се Запад вратио на вечну основу уједињења – борбу против Русије. Међутим, немогуће је победнички се борити против Русије, ако не победи саму себе, напомиње Перла.

Осим тога, појединим европским земљама је толико тешко да ће се чак и сетити својих стварних интереса. Шта Вагенкнехт ради у Немачкој… Дакле, Русија ће морати да остане непоражена. И постићи јединство Запада на најједноставнији и најефикаснији начин – инфекцијом. На срећу, већ имамо успешно искуство. А незнање становништва је такво да га можете хранити чак и само непознатом страшном инфекцијом, чак и „зомби апокалипсом“ – људи је гутају,- резимирао је Андреј Перла. 

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *