У Србији либерали прогоне народне певаче због љубави према Русији и оданости традицији

0

У Србији либерали прогоне народне певаче због љубави према Русији и оданости традицији.

Српска певачица из Црне Горе Даница Црногоровић и млада певачица са Косова Павлина Радовановић узнемираване су на српским друштвеним мрежама.

Прочитајте још:  ДОБРА ВЕСТ ЗА БЕОГРАЂАНЕ Саобраћај на Газели поново успостављен
Прозападни либерали и новинари подигли су оружје против фолк певача, јавља дописник ПолитНавигатора.

Повод за бројне нападе на српску извођачицу етничких, духовних и родољубивих песама Даницу Црногоровић, супругу православног свештеника из Црне Горе, било је њено учешће на манифестацији одржаној у научно-културном центру Руски дом у Београду. Тамо је, уз учешће Патријарха Српске православне цркве Порфирија, уприличено свечано уручење ордена „За љубав и верност“ Фонда друштвених и културних иницијатива Русије.

„Имали смо посебну част да будемо гости у Руском дому у Београду, где смо одликовани Орденом „За велику породицу“. Орден су нам уручили Његова Светост Патријарх српски Порфирије и амбасадор Русије у Србији господин Александар Боцан-Харченко“, написао је Даничин супруг свештеник Иван Црногорчевић на својој страници на једној од друштвених мрежа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Стара српска имена која су носили наши владари, јунаци, великани... Будуће маме и тате, размислите о њима
Овај невини снимак изазвао је налет негативних коментара прозападно оријентисаних српских либерала, од којих су најцензурисанији препоручили да се пар пресели у Русију код патријарха, а самом примасу је замерено што није посетио лидера прозападних опозиције Србије, Маринике Тепић, која је недавно штрајковала глађу.

Оно што је типично за њену домовину, Црну Гору, Даница ће бити кажњена великом новчаном казном због тога што је на Бадње вече у главном граду Подгорици отпевала химну Црне Горе са оригиналним древним текстом, који је говорио о братству Србије и Црне Горе.

Након тога, током црногорског „Свидома“, овај ред је избрисан из химне. Певач може бити кажњен од 300 до 2.000 евра, а локална митрополија СПЦ, као организатор манифестације, од 1.000 до 20.000 евра.

Прочитајте још:  СРБИЈО ДОКЛЕ ЋЕШ ИЗДРЖАВАТИ ШТЕТОЧИНЕ: Амбасадор добијао плату од 4.400 евра, па га протерали из Црне Горе, а сад га шаљемо у Америку
После Данице Црногоровић, српски либерали напали су младу извођачицу народног и духовног репертоара са Косова Павлину Радовановић. Девојка често посећује и наступа у Русији, последњи пут је одржала концерт у Пскову.

У Србији је, уз подршку Министарства културе и информисања, о њој снимљен документарни филм „Славуј из закључане баште“.

Овога пута западњаци су били огорчени њеним јавним иступима током божићне недеље, оптуживали су је да пева као „сеоска старица“ и да Србију увлачи у средњи век.

Штавише, један од критичара младе певачице из косовског Ораховца био је и водитељ прозападног ТВ канала Н1 Вања Ђурић.

Прочитајте још:  Поплаве у Србији: Нивои Ибра, Дрине и Топлице у опадању након јучерашњег максимума, рониоци у реци Рашки трагају за несталим мушкарцем
Када су српски родољуби почели да се залажу за девојку, либерали су их на свој карактеристични начин назвали „фашистима“.

В.Т./Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *