Вучић признао: Што се мене тиче литијум може већ сутра да се копа

0
литијум

литијум(фото:Н1)

Вучић признао: Што се мене тиче литијум може већ сутра да се копа.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је литијум наше благо и да, што се њега тиче, може ујутру да се копа.

“Нико не поставља никакве рокове. Не бринем се за нападе, о литијуму сам увек говорио исто, говорим и данас То је наше благо, бело злато. Претходна влада није могла да издржи притисак”, рекао је Вучић после Форума у Скопљу, одговрарајући на питање да ли су странци поставили рок од годину дана за копање рудника литијума.

“Каквих годину дана? Ако би мене слушали, губе годину дана, што се мене тиче, сутра ујутру бисмо почели, али уз највишу заштиту животне средине. И Немци да нам одговарају, да доведемо Олафа Шолца и да нам они гарантују да ће то тако буде. А хоће ли бити или неће, нажалост не зависи од мене. Да сам премијер, сутрадан би рекао да се крене”, рекао је Вучић.

“То је бело злато, то је наше благо, ако ћемо да будемо једини на свету које ће се одрећи тога, одлично”, казао је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Потребно је при том обезбедити велике плате и развој за читав крај. “А да ли ће бити или неће, нажалост не зависи од мене”.

Политика

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *