Иживљавање Куртија и његових лажних министара не престаје: Свечља и Краснићи објавили да су они предводили акцију у општини Гора!

0

Иживљавање Куртија и његових лажних министара не престаје: Свечља и Краснићи објавили да су они предводили акцију у општини Гора!

Канцеларија за КиМ саопштила је раније данас да је више десетина припадника такозване косовске полиције, под пуним наоружањем, упало у просторије општине Гора

Министри унутрашњих послова и локалне самоуправе привремених приштинских институција Џељаљ Свечља и Ељберт Краснићи саопштили су данас да су они предводили акцију упада такозване косовске полиције у селу Враниште у општини Гора, током које су претресене просторије општине.

Прочитајте још:  Разуларене Куртијеве хорде окупирале и зграду општине у Лепосавићу! На мети и Црква!
Канцеларија за Косово и Метохију саопштила је раније данас да је више десетина припадника такозване косовске полиције, под пуним наоружањем, упало око 13 часова у просторије општине Гора које су измештене у село Враниште, где са дугим цевима врше претрес и преметачину, као и да је више од 10 возила полиције, са преко 50 наоружаних специјалаца, блокирало потпуно улаз и излаз из села те најудаљеније општине на Косову и Метохији.

Свечља и Краснићи су на друштвеним мрежама написали да су затворили “четири паралелне општине” у којима су, како тврде незаконито издавани документи за општине Призрен, Сува Река, Ораховац и Драгаш.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Краснићи је у својој објави на Фејсбуку написао да те општине више не раде, док је Свечља написао да ће на Косову и Метохији постојати само “легитимна тела”.

– За Србију нема места осим њене амбасаде у Приштини – написао је Свечља на Фејсбуку.

Прочитајте још:  Данас је Преображење Господње – зашто не треба спавати, плакати и дан провести у кафани
Канцеларија за КиМ је навела да је тај упад у просторије општине Гора изведен по директном налогу Аљбина Куртија, са једним јединим циљем – да се она затвори, радници застраше и протерају са радних места, а потом и са њиховог кућног прага, где живе у миру и слози не дирајући никога, као и да нема дана да Курти и власти у Приштини не спроведу насилне и ескалаторне потезе са циљем потпуне дестабилизацје прилика на терену и изазивања подела, мржње, застрашивања, дизања тензија и генерисања опасних криза.

24седам.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *