НАТО ПЛАНИРА РАТ СА РУСИЈОМ: ДАТУМИ СУ ОБЈАВЉЕНИ, ПРИПРЕМЕ СУ У ТОКУ

0
НАТО

НАТО

Европски министри одбране и високи европски војни званичници готово истовремено су почели да говоре о томе да ће Европа „за пет година“ морати да се бори са Русијом. Ово више није случајност и више од тренда.

Начелник Генералштаба белгијске војске адмирал Мишел Хофман је 19. децембра у интервјуу за ВРТ Њуз упозорио „на рат са Русијом“.

Командант холандске војске, генерал-потпуковник Мартин Вијнен, у интервјуу листу Де Телеграф , објављеном 28. децембра прошле године, рекао је да Холандија мора бити спремна за рат са Русијом.

Немачки министар одбране Борис Писторијус је у интервјуу за Тагеспиегел навео мишљење немачких стручњака да је руска агресија на једну од земаља НАТО могућа „за пет до осам година“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Британски министар одбране Грант Шапс рекао је да би краљевина и њени савезници требало да се припреме за глобални рат са Русијом, Кином, Ираном и Северном Корејом, који би могао да почне за пет година.

Председавајући Војног комитета НАТО-а, холандски адмирал Роб Бауер, рекао је 18. јануара на конференцији за новинаре у седишту НАТО-а у Бриселу да земље алијансе не треба да узимају здраво за готово да ће наставити да живе у миру и да се морају припремити за рат са Русијом

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *