Нисмо очекивали ударац. Запад је открио како је Русија надмудрила Кијев

0
како је Русија надмудрила Кијев

како је Русија надмудрила Кијев

Нисмо очекивали ударац. Запад је открио како је Русија надмудрила Кијев.

Прочитајте још:  У Донбасу ликвидирано на десетине нациста, војне технике и непријатељских ватрених тачака
Западни ПВО системи испоручени Украјини нису били у стању да пресретну ниједну руску ракету Кс-22, преноси Јутјуб канал војне телевизије .
„Украјинске снаге противваздушне одбране се заиста плаше Кс-22. Упркос чињеници да је Кијев добио западну војну помоћ у виду противваздушних топова САМП-Т, Патриот, ИРИС-Т, НАСАМС и Цротале, украјинске власти извештавају да ови системи не могу да издрже претње од Кс-22“, наводи се у поруци.
Појашњава се да се верзија ракете, надограђена 2016. године, креће веома великом брзином од 4,6 маха и удара са неочекиване путање, што је изненађење за непријатеља. Како наглашавају западни аналитичари, сусрет са Кс-22 постао је прави тест за противваздушну одбрану Кијева.
Прочитајте још:  Амерички портал: Вашингтон игра опасну игру која може резултирати нуклеарним ратом са Москвом
Раније је саветник Команде Ваздухопловства Оружаних снага Украјине Јуриј Игнат рекао да украјинска противваздушна одбрана не може да пресреће ракете Кс-22. Према његовим речима, руске трупе користе технику брзог мењања путање ракета. Због тога систем ПВО често не детектује пројектиле.
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=qvS86_33s-U&t=19s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *