ПАВИЋ: Готово је, нема разговора са Јерковићем по било ком основу (ВИДЕО)

1
павић

Александар Павић

Представник Покрета “Ми – Глас из народа” Александар Павић гостовао је на “Балкан инфу” где је говрио о нападима који на тај покрет врши Александар Јерковић.

Павић је објаснио читаву хронологију која је довела до тога да сада Јерковић, носилац њихове листе за Београдске изборе, путем друштвених мрежа и појединих медија напада “Ми-Глас из народа” и јавно тражи састанак уз тврдње да је он њихов коалициони парнер.

Павић је поновио да “Ми – Глас из народа” нису имали никакав коалициони договор са Јерковићевим покретом “Нема назад, иза је Србија” и да је он на листи био као појединац. Такође, Павић каже да је већ током скупљања потписа постало јасно да се Јерковић не уклапа у идеје Покрета јер је говорио да жели професионално да се бави политиком, постављао услове и тражио гаранције за своју позицију након избора, па чак и правио сцене.

Павић каже да је због тога тражио да се не предаје градска листа на којој је Јерковић био носилац, али је то ипак учињено због других људи који су били на листи и који су учествовали у скупљању потписа, а и уз Јерковићево извињење и обећање да неће више правити проблеме што није испоштовао,

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Павић објашњава да Јерковићеви јавни позиви за састанак су заправо његов покушај да представи да је он коалициони партнер и да је друга страна крива што ће он са својим мандатом трговати.

– Готово је, нема разговора са Јерковићем по било ком основу – објаснио је Павић додајући да је Јерковићу јасно речено да таквим понашањем и ставовима не може да буде део “Ми”.

Прочитајте још:  Жељко Стојковић: Похлепни кадар ЕПС-а извозом струје довео Србију у енергетски колапс

Павић каже да је јасно да Јерковић жели да тргује мандатом који је стекао захваљујући покрету “Ми – Глас из народа”.

Павић у емисији детаљно говори о догађајима који су резултирали тренутним стањем.

Правда

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПАВИЋ: Готово је, нема разговора са Јерковићем по било ком основу (ВИДЕО)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *