Скот Ритер: Америка се увлачи у рат са Ираном који ће изгубити

0
скот

Скот Ритер

Скот Ритер: Америка се увлачи у рат са Ираном који ће изгубити.

СКОТ РИТЕР, пензионисани обавештајац америчког маринског корпуса: Они (војници у америчкој бази у Јордану  ) нису требали бити тамо. Трагедија је што су погинули. Али шта смо дођавола очекивали? И знали смо да ће нас они (проиранске снаге  ) напасти. Знали смо да је то могућност.

Па шта да радимо? Покушавамо да пронађемо средство одвраћања како бисмо спречили будуће нападе. Како? Проширујући сукоб да увуче Иран у њега. Ово је потпуна глупост!
Иранце се не може одвратити од било чега. Иранци су рекли да немају никакве везе са нападом. Па, можда нису они наредили напад. Али мислим да је беспилотна летелица коју су ове снаге добиле и користиле за удар на базу била иранске производње.
Прочитајте још:  ПРЕЗИРЕ СРБЕ! Крвава баба кроји политику Вашингтона!
Чекај мало, Америко! Покушавате да ми кажете да ако нека држава даје оружје трећој страни, а та трећа страна вас нападне, онда је она
(држава снабдевач  ) страна у сукобу. Вау! Шта ово говори о нашим акцијама у Украјини? Али то је сасвим друга прича.
Питање је шта ћемо тачно да радимо? Ударити Иран? Какве везе има иранска морнарица са овим нападом на Ат-Танф? Нема, дођавола! Дакле, ако погодимо иранску поморску мету, проширићемо рат и Иранци ће рећи: „Ви сте нас напали, а сада ћемо имати пуноправни рат“.
И ако мислите да је оно што се догодило у Танфу било лоше, сачекајте док Иранци не сустигну. Сећате се када су својим балистичким пројектилима погодили базу Аин ал-Асад? Сећате се колико су ови напади били тачни? Ако Иранци испусте своје прецизне ракете на америчке циљеве у региону, имаћемо не три, не 30, не 300, већ можда 3.000 мртвих. За шта? За шта? Зато што желимо да изгледамо кул.
Прочитајте још:  Руске снаге ушле у Херсон
Ово је замка коју је Бајденова администрација себи створила. Нећемо победити. Ништа не задржавамо. Све што радимо је заоштравање сукоба. А једина особа која је сада срећна је Бењамин Нетањаху.
 
Уосталом, то је управо оно што је желео од самог почетка. Још деведесетих година прошлог века, током свог првог говора у америчком Конгресу, рекао је да САД треба да ударе на Иран. Па, погоди шта се десило? Испуњава се жеља Бењамина Нетанијахуа.
 
Ако урадимо оно за шта новински извештаји кажу да се припремамо, доћи ће до свеопштег рата између Сједињених Држава и Ирана. Рат за који нисмо спремни и прилагођени. И рат који ћемо сигурно изгубити.

Васељенска

Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=qvS86_33s-U&t=19s

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *