Марија против „злих духова“.

Kада је прошле године најавила подршку кандидату ДПС др Ивану Вуковићу и његовој политичкој листи, Марија Вуковић, наша атлетска шампионка, нашла се на стубу срама и распећа од стране овдашњих „српских“ родољуба, који нијесу марили за њене спортске успехе и јасну, више пута показану, припадност СПЦ, него су натпросечну и добру девојку Марију у потпуности поистоветили са тим, испоставиће се, непромишљеним потезом.

Јер, једно је кртиковати тај гест, а друго је заборавити све добро што је починилац тог геста учинио, и свести га само и једино на ту грешку. То, по мени, могу само „зли језици“ и исти такви духови који покрећу такве језике.

А какви су то дуси,  види се и ових дана када се покренула лавина критике на Марију, због њене, још једне непомишљености у јавном наступу. Изложила је зафрканцији државни грб. Да је то урадио неко у Америци или уопште на Западу, не би сигурно имало тако негативан одјек, али у овом муљу малограђанштине и ограничености ума, следи ти јавни линч због изречене шале.

Прочитајте још:  Срдачни сусрет Митрополије и црногорске владе у вили Горица (Видео)
И то од оних који промоцији тог грба нијесу (нити хоће,  нити могу) допринели ни 5% у односу на твој допринос. Очас ће се заборавити сваки твој успех и представљање мале земље на великим светским такмичењима. Приговор твом пропусту претвориће се у стрељачки плотун. Зли духови шовинизма и нетрпељивости, галама из масе и масовних медија, надјачаће сваки глас здравог разума.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Марији Вуковић препоручујем да све ово лагано… прескочи. Јер сви ови мученици који ових дана пиште и вриште далеко су испод њене олимпијске норме, и уопште висина на којима она обитава.

П. С. Прекјуче смо прочитали и Маријино јавно извињење. Питам се, ко би, од ових што јој суде, уколико нијесу безгрешни, имао снаге и умијећа да упути слично извињење?

До читања у следећем броју…

Милија Тодоровић/Журнал.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *