Хоће ли афера “Кошута” истерати на чистац све злоупотребе полиције у Зајечару?

0
возило

Продукција ЗА МЕДИА већ дуже време истражује догађај од јавног интереса који је остао скривен од очију јавности, а односи се на саобраћајну незгоду која се догодила 5.октобра 2023. године на путу Неготин – Зајечар, у којој је аутомобил марке Волво усмртио кошуту која је истрчала на пут.

Према нашим сазнањима, дошло је до велике материјалне штете на возилу, а возач је позвао патролу саобраћајне полиције. Возач који је наишао у том тренутку стао је да му укаже помоћ и о свему обавестио ЛУ “Салаш”, из којег нам данас потврђују ову причу и кажу да су остали затечемни када су наредног дана од ПУ Зајечар сазнали да никаквог удеса ни увиђаја није било.

Да се догађај заиста догодио и да је полицијска патрола ПУ Зајечар обавила увиђај и 5. октобра, посведочио нам је и Драган Стаменковић, власник Шлеп службе “Монтоја”, који је позван да возило уклони са пута и одшлепа га.

Истраживањем овог случаја најдуже се бави Душан Војводић, новинар За медије, који тврди да је до сада само у овом случају открио многобројне злоупотребе и могућа кривична дела која су починили припадници ПУ Зајечар, умешани у читав догађај и да му није први пут да се у свом истраживачком раду сусрећу са корумпираним полицајцима у Зајечару.

ЗА МЕДИА је данас сва спорна питања о овом случају мејлом упутила ПУ Зајечар и Бироу за сарадњу са медијима МУП -а Србије, а док чекамо званичне одговоре и даље ћемо објављивати сазнања из нашег вишемесечног истраживања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *