Какво непоштовање народа: Миливојевић се хвали да је први посланички дан провео у кафићу, уместо да ради оно за шта га народ плаћа

0
срђан миливојевић

Mesto: Beograd Datum: Thu Feb 23 14:28:20 CET 2023 Dogadjaj: POLITIKA - Konferencija za novinare poslanika Demokratske stranke Srdana Milivojevica i Dragane Rakic ispred sedišta predsednika Srbije u Beogradu Fotoreporter: Ana Paunkovic Licnosti: Srdan Milivojevic Izvor: FoNet

Какво непоштовање народа: Миливојевић се хвали да је први посланички дан провео у кафићу, уместо да ради оно за шта га народ плаћа.

Какво непоштовање народа: Миливојевић се хвали да је први посланички дан провео у кафићу, уместо да ради оно за шта га народ плаћа.

Прочитајте још:  СРБИЈО, ГЛЕДАЈ И ПЛАЧИ, ОВИ ЋЕ НАМ ОДЛУЧИВАТИ О СУДБИНИ! Багра покупљена са дна, послата у Народну Скупштину
Док је један део НАТО опозиције дивљао у Скупштини Србије, правећи циркус и ометајући рад конститутивне седнице, други део није ни ушао у Скупштину, већ је потпуно бојкотовао седницу и ленчарио по кафићима.

Не само да су ленчарили по главном граду, уместо да буду у парламенту и раде посао за који их народ плаћа, већ су и поносни на то што су ленчуге које не поштују ни свој народ ни институције своје земље. А како знамо да су поносни – па тако што је Срђан Миливојевић ту бруку и јавно обзнанио на свом профилу на палтформи Икс.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Шта су Куртијеви терористи тражили у Србији
Насмејани Миливојевић се јавно смеје у лице свим грађанима, или боље речено пљује им у лице, јер народ га дебело плаћа да обавља посланичку функцију, а он се башкари у кафићу са студентом који је оптужен за насилнички упад у Скупштину града Београда.

24.седам

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *