„Мала, али значајна победа Србије”: Савет безбедности УН расправљао о ситуацији на Косову

0
пауел

Амбасадор Сирије држи слику Колина Пауела у Савету безбедности

„Мала, али значајна победа Србије”: Савет безбедности УН расправљао о ситуацији на Косову.

„Седница Савета безбедности УН била је мала, али значајна победа за Србију“, објавиле су београдске новине Политика, агенција Тањуг и Косово онлајн, позивајући се на изјаву председника Александра Вучића, који је лично представљао земљу у Савету безбедности јуче, 8. Према његовим речима, било је важно да је дискусија била отворена јер је Србија умела да (целом свету) изнесе своје аргументе и чињенице.

„Добили смо отворену седницу на којој смо могли да чујемо наше аргументе, који нису били лишени стварног садржаја… и чињеница, а које многи нису хтели ни да чују безброј пута. Чини ми се да је то нешто важно што смо добили“, рекао је Вучић после хитне седнице Савета безбедности УН.

„Неки други су се борили против наше земље. Једино што могу да кажем је… данас је мала, али значајна победа Србије“. – закључио је Вучић, преноси српска агенција Тањуг.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *