МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА ИМА ОЗБИЉНУ ПОРУКУ: Не призивајте страни фактор, неће нам донети ништа добро

0
МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА

МИ ГЛАС ИЗ НАРОДА

Покрет “Ми глас из народа” има поруку за део опозиције који је правду покушао да пронађе у страном факору.

Резолуција о Србији је усвојена 8.02.2024. године, а како тврде “Ми глас из народа”, то представља директно мешање у процесе.

“Усвајањем резолуције о Србији 8.2.2024. Европски парламент жели да се директно умеша не само у изборни процес у Србији и његову интернационализацију него и у креирање њене унутрашње политике.По старом, опробаном рецепту, када западни фактори моћи нису задовољни резултатима неких избора или референдума, они ће тражити њихово понављање све док не добију резултат који им одговара”, наводи се у саопштењу.

Они наводе да ни покрет “Ми глас из народа” није задовољан условима на изборима, где наводе и свој лични пример као и проблем са РТС.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“МИ – ГЛАС ИЗ НАРОДА ни сам није задовољан многим стварима везаним за протекли изборни процес, поготово у медијском домену, где смо доживели цензуру каквој није подвргнута ниједна друга листа која је прешла цензус. На пример, ускраћен нам је термин сучељавања на РТС-у – тзв. медијском јавном сервису Србије – а пракса нашег скоро потпуног игнорисања се наставља и у постизборном периоду, поготово на телевизијама са националном фреквенцијом”, сапоштио је покрет Ми глас из народа.

Ми глас из народа наводи да никада неће подржати ниједан страни фактор, макар долазио и од стране опозиције.

“Међутим, колико год били незадовољни изборним процесом и политиком власти уопште, никада не можемо да подржимо активно призивање страног, а поготово западног арбитрирања у нашем политичком животу, које нам никада није донело никакво добро.У нашем залагању за деколонизацију и ресуверенизацију Србије, подједнако ћемо се борити против погубног утицаја странаца и глобалиста, долазили они из ЕУ, САД или Давоса, било на позив власти или опозиције”, наводи се у саопштењу.

Прочитајте још:  СКАНДАЛ: Србија на списку земаља које су гласале за избацивање Русије из Савета УН за људска права

Правда.рс

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *