Пејка Медић: Писањем о мени покушавају да дискредитују Драшка Станивуковића!

0
медић

Пејка Медић

Још од када је постала први директор БХ радија 1 из Републике Српске напади на Пејку Медић не стају. Чак ни након истека петогодишњег мандата она се налази на сталној мети федералних медија и таблоида.

Тако је пре неколико дана извесни порталоид “Повјерљиво” објавио скандалозан чланак где се наводи како је Пејка Медић током рада у Сарајеву “дијелила кревет са 100 муслимана”. Поменути порталоид је на најогавнији начин етикетирао Медићеву која је у протеклих пет година у Сарајеву трпела сатанизацију због указивања на неравноправан положај Срба у институцијама БиХ и инсистирања на истини о страдању српског народа у протеклом рату.

Поводом посљедњег напада огласили су се бројне колеге и пријатељи да јој пруже подршку, посебни они који знају колико је тежак пут у каријери и раду у Сарајеву прошла Медић, будући да су претње и увреде које је добијала годинама биле озбиљне јер се налазила под одређеним полицијским мерама заштите и упркос свему ова храбра новинарка није одустајала.

Медић за Васељенску каже да овај пут нису у питању сарајевски медији већ порталоид са седиштем у Бањалуци против којег је већ поднела кривичну пријаву.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

” Из садржаја текстова које овај порталоид дијели видљиво је да се ради о политичким противницима градоначелника Бањалуке, Драшка Станивуковића, који на све начине покушавају да га дискредитују, па и овим срамним писањем о мени само из једног разлога – што сам запослена као савјетник за медије градоначелника Бања Луке”, наводи Медићева.

Прочитајте још:  ЗДРАВКО У ЕЛЕМЕНТУ: Милојко је спој црногорске генетике, јапанске школе и јеврејске логике!

Подршку Медићевој пружила је и кћерка предсједника Републике Српске Горица Додик која је позната по томе што без длаке на језику пише и о криминалним радњама лица блиских предсједнику Градског одбора СНСД-а у Бањалуци.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *