ВЕСНА ПЕШИЋ: РТС објављује да је у Јасеновцу побијено 90.000 људи, Вучић ћути?!Бруке једне!

4

Весна Пешић

Весна Пешић власница издавачке куће Пешић и синови, је у свом обраћању јавности без милости и онако како морал свих Срба налаже, упутила најострију могућу поруку челницима РТС који су у незапамћеном скандалу до сада унизили све жртве Јасеновца на морбидан и незамислив начин.

“На свом званичном порталу, објавили су информацију да је у логору Јасеновац “побијено око 90.000 људи”.Ова малоумна ревизија најварварскијег злочина у историји дубоко је потресла Србе у Србији као и све српске грађане у расејању. Да ли је нормално да скоро 80 година касније после најстрашнијег злочина над Србима икада у тадашњој НДХ, посленици најважнијег српског информативног сервиса смање цифру са 700.000 брутално убијених Срба на 90.000?? Да ли схватамо каква је ово штета која се наноси српском националном бићу и јасеновачким жртвама?Поново се бацају у јаму и бездан заборава јер је неки лудак на РТС-у одлучио да се оваква јнформација пласира у свет?”, каже Пешић.

О овоме и још много много више погледајте у најновијем интервјуу Весне Песић на јутјуб каналу “X33”.

Правда

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

4 утиска на “ВЕСНА ПЕШИЋ: РТС објављује да је у Јасеновцу побијено 90.000 људи, Вучић ћути?!Бруке једне!

  1. Ништа чудно у вези РТС-а јер Србијом и даље владају усташе и ј”U”гословени који су се маскирали у “србословене”. Поред овог , примјетна је и поприлична анти-Крајишка пропаганда по којој су Срби-Крајишници криви за све а најновија подметачина је да смо ми – Крајишници највећи ј”U”гоносталгичари. Све ово долази из кругова који су припадали а и даље припадају Брозвовим цивилним и војним службама. Управо су ове војне службе најактивније по овом питању.

    1. “ХУЉА” БАШ РАДИ ПРОТИВ СРБА, А СРБИ КАО ОВЧИЦЕ ЗА ЊИМ, НЕЋЕ ДА ОТВОРЕ ОЧИ И ПАМЕТ И ВИДЕ КУДА ИХ ВОДИ.
      У НЕСТАНАК!

  2. Ко зна колико је новца ова сподоба добила да би блатила јасеновачке жртве. Није она једина, нико не зна тачан број олоша који пљује по српским жртвама усред Србије. И Ћулибрк пљује јер је српска црква сатанистичка. Морамо сачекати победу Русије и нови светски поредак па да видимо онда шта ће све ове српске продане душе сачекати и како ће се проводити. Мале ће им бити ћорке.

  3. Meni ovo deluje kao provokacija. Kosovo, UN i onaj bedni nastup od koga u silu boga treba napraviti 5:0 kako to retard Djuric zna da mlatne i ostane ziv….
    U pomoc pritekao RTS , koji je potpuno izgubio kompas rame iz rame sa nesrecnim Bajdenom. Direktor, urednici gola nistarija koje treba po francuskom receptu zaliti stajnjakom….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *