ПО ПРИЈАВИ ШИПТАРСКИХ САРАДНИКА “СРБА”: Шиптар почели да долазе Србима на станове и врше испитивања

1
косово

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Шиптарски терористи настављају да врше притисак на Србе. Данас су у Звечану посетили Србина М. Б. у његовом стану где су вршили испитивање, оптужујући га да је близак са властима из Србије и Србима који су због притиска Куртијевог пара-режима морали привремено да напусте територију Косова и Метохије.

М.Б. каже да су у питању били мушкарац и жена и да је испитиван у својству осумњиченог за паљење аутомобила.

Ово је други пут за два дана да му шиптарски терористи у униформама полиције долазе на врата и постављају питања. Он додаје да је све то заправо притисак који шиптарски режим спроводи како би Срби напустили Косово и Метохију.

На питање Васељенске да ли Шиптари циљају само одређене Србе, М.Б. наводи да постоје одређени Срби, између осталог и С.Ђ. и његова БИВША супруга С.М. који блиско сарађују са Шиптарима којима дају извесне информације и тако Србима који не желе да сарађују цртају мете на челу.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ПО ПРИЈАВИ ШИПТАРСКИХ САРАДНИКА “СРБА”: Шиптар почели да долазе Србима на станове и врше испитивања

  1. Страшно је колико има српских издајника и олоша а још је страшније што Београд, то легло зла, ћути и није га брига за српски народ на Космету. Највише се прави блесав ткзв. председник државе, врхунски квислинг и еврофанатик. Његов пут у Њујорк је невиђена фарса и непотребно траћење новца из српског буџета. Шта је постигао? Ништа. Све док су западни сатанисти задовољни њиме, нама нема спаса. Српска војска није српска него војска Србије и никада се та квислиншка творевина неће вратити на Космет. Пре ће доћи Руси и основати базу на југу Србије него што ће се сатанистичка и нацистичка “српска војска” вратити на Космет. Хорор над хорорима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *