Сале Коларевић: КО СЕ МАЧА ЛАТИ , ОД МАЧА ЋЕ И СТРАДАТИ

0

КО СЕ МАЧА ЛАТИ , ОД МАЧА ЋЕ И СТРАДАТИ

Оно што је већ неспорна и необорива чињеница је да су тзв. аутоимуне болести у нашој земљи настале, односно први регистровани случајеви побољевања – у годинама после Вариола Вере 1972. и насилног пелцовања скоро 20 милиона грађана СФРЈ.

То су модерне дегенеративне болести за које конвенционална медицина не зна тачан узрок, одн. непозната им је етиологија. Лајмска болест, мултипла склероза, реуматоидни артритис, системски лупус, Кронов колитис, хронични умор (фибромијалгија), дијабетес тип 1 и друге тзв. аутоимуне болести настају код нас од средине 1970-их и даље.

Настанак ових „аутоимуних” као и неких неуродегенеративних болести (другом приликом ћемо их наводити) везује се за године после спроведене масовне „имyнизације” 1972. године на територији читаве Југославије. Или, ако није тако, онда су нам вероватно пале с неба?

Експанзија в@цциналног терора над српском децом

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Последњих деценија експоненцијално растући аутизам за званичну медицину није чак ни болест. Званично се назива стањем, не болест, а најмање као болест настала после „имyнизације”… Међутим, стручњаци од пера, гласа и морала, који нису под контролом Хоботнице, аутизам такође сврставају у групу оболења која су незаслужено проглашена за „аутоимуне болести”.

Гледам пре неки дан како у студију вашљиве ТВ Курир новосадска адвокатица Милина Дорић бриљира наспрам 3-4 полтронска „системца”, међу којима предњачи осиона докторка спец. педијатрије. Тема је даље појачавање в@кциналног терора над српском децом… Педијатрица у студију је толико уверена и самоуверена да здрав разум не може да поверује у опцију да то све ради из незнања. Не, свесна је она (бар донекле) да многобројна обавезна цепива оштећују, сакате и убијају децу као будућност наше нације. Свесна је медицинарска протува да назови ефикасност цепива нема никакву научно медицинску потпору и да је користољубље једини ауторитет коме се она клања.

Прочитајте још:  "Вакцина није разлог за опуштање, понашајте се као да је нисте примили"

Једино мислим да није свесна, као ни бројне њене колеге, да, кад се ослободимо, за такве (бес)корисне идиоте Хоботнице неће бити места у авиону приликом опште бежаније. Тренутно се наслађује крвавим плодовима ухлебљености обичног шрафа у машинерији владајућег Беспоретка, али како правда која гмиже неизбежно и стиже, тако ће ова и све попут ње протуве морати ускоро кривично да одговарају.

Дотле, нека им стоје на души сва она сирота дечица, њиховом руком унакажена и уништених живота. И сви њихови бескрајни болови, сузе, зној и муке.

И по ко зна који пут поновити. Неће их спасити излизани колаборационистички изговор: „Морао сам да радим свој посао да бих преживео”. Тај изговор пред Судом не може бити валидан ; твој посао није да у знању или незнању одузимаш туђе животе.

Слагали су вас, учествовање у удруженом злочиначком подухвату против свог народа није ваш посао!

Аутор: Сале Коларевић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *