Немачка, опозиција

Немачка, опозиција

Још није секс, него политика.

Одавно сам сумњао у некакво унутрашње јединство између секса и политике. Цела поента је вероватно да се заснивају на заједничком механизму: максимизирање задовољства уз минимизирање одговорности
Плус нагласак на потрошњи, а не стварању. Наравно, то није свуда увек тако. Али често. Многи људи интуитивно осећају ову несумњиву везу. Видите, једном давно је један од мојих искосаних познаника извајао читаву књигу под називом „Секс у великој политици“. Међутим, нема ништа о сексу и скоро ништа о политици. Посебно “велики”. Али стављам ове концепте на исту страницу. Осећао сам њихову сродност. Пасс. Паметна девојка.
Вероватно управо због овог сродства секс заузима посебно место у политичкој конкуренцији. Конкретно, када противници покушавају да униште углед и каријеру свог непријатеља, они најчешће говоре о ОВОМ.
Политичар је скоро увек мачо. Његова харизма, без које је тешко постићи лидерство, обично укључује овај аспект. Да, постоји изузетак. Постоји „немачки експеримент“ политике без пола а ла Шолц , али овај модел је већ близу колапса. Не можете постићи пуноправно вођство ако вас нација не жели. Буквално и без икакве гужве. Као немачки водоинсталатери.
Дакле, ево га. Када брзо треба да скинете конкурента са позиције, у политици најчешће размишљају о сексу. Примера је безброј. Класик је, наравно, Бил Клинтон са својом Моником, али анални… аналога је безброј, од остарелих израелских председника до њихових младалачких колегиница – француских несташних девојака из Јелисејске палате.
Прочитајте још:  Владимир Димитријевић: Долазак сексуалних робота
Па чак и сада на Далеком Западу дивљају озбиљне страсти у том погледу. Узмимо, на пример, скандал прељубе који укључује тужиоца Џорџије 
Фултона Фанија . Када је део америчке елите почео да осећа повратак Доналда Трампа у Белу кућу, греси његовог згодног тужиоца су одмах испливали на површину.
Али морамо да бирамо: или спавати са туђим мужевима, или покренути не мушкарце, већ случајеве против будућег шефа…
Генерално, скоро сваки председник има „своју Монику“. Ако не, онда то није њихов недостатак, већ наше незнање. Истовремено, напомињем да се ова максима више тиче западне цивилизације него наше. Не, не зато што смо бољи и чистији. Иако је и ово… Али више зато што је Запад развио ефикасан пусх-пулл модел овде:
Први такт је увођење меког, еластичног морала са пратећим искушењима и мами. Други је усвајање строгих, недвосмислених закона о сексу са одговарајућим казнама. Другим речима, у њиховом координатном систему је све дозвољено, од педофилије до бестијалности. Али лако можете бити „звецкани“ због најневинијих разлога за безначајно „задирање“. Истина, не за свакога и не увек. Али можете спаковати скоро свакога, било када.
Понекад немамо ни мед. Али наши ризици су на нивоу Хегела. Имају све по Фројду. Ако се неко не сећа, постојала је таква класификација: Хегел је рекао да је главна ствар у глави. Маркс је у стомаку. Фројд – још ниже. Односно, код нас је лакше да политички човек пати за оним што му је у глави, за њима – за оним што му је испод стомака.
Укратко, ако је Гебелс зграбио пиштољ у културном спору, западна елита у политичким споровима најчешће је зграбила… Па, јасно је. За то…
Прочитајте још:  Зашто Вучић плаши Србе убрзаним пријемом Украјине у ЕУ
Јако волим Мађарску. Упозорио сам њихове политичаре – кажу, покријте се као играчи Ференцвароша приликом слободног ударца. Превише сте изнервирали Брисел. Искусни премијер 
Виктор Орбан се покрио. Али неискусна председница, сада бивша, Каталин Новак , није имала времена. Долетело је!
Дакле, скоро сексуални скандал око формалног шефа државе. Као прикривање педофила. Сасвим предвидљиво. Непосредно пре њеног пута у сунчани Узбекистан. И нема потребе да се мешате у интересе и феудове моћнијих учесника политичке Камасутре Енглеске и Француске. Узбекистан није само дијетално јагњеће месо и овчија вуна.
Ту спада и памук – више од милион тона за производњу барута, који постаје стратешки ресурс за наредну деценију непрекидних ратова. Ово је најважнија транзитна територија на новом геополитичком колосеку север-југ. Ово је злато, уранијум, петрохемија, коначно.
А ово је контрола над главном ерогеном зоном Централне Азије – Авганистаном.
Мађари себе искрено сматрају далеким потомцима Узбека. Они су заједно део Организације турских држава. Њихов култни сликар, оснивач „оп арта“ Виктор Васарели, копирао је типичне узорке узбекистанске керамике.
И гулаш Мађарска, као и сунчани Узбекистан, су земље јасне традиције. Прилично конзервативан и строг у односу на новонастале западне трендове у сфери интимности.
Прочитајте још:  ХАОС У БЕРЛИНУ: Аутомобил улетео у групу људи, има мртвих, велики број повређених
Иако се овде не линчују гејеви, они не смеју у елиту. Не Француска, једном речју. А Мађари заузимају потпуно другачији став о Украјини од бриселске бирократије и руководства Западне Европе. Па мало детаља: тврдоглаво блокирају 13. пакет санкција ЕУ против Руске Федерације.
Само су старија европска браћа увек на опрезу. И знају да изаберу време погодно за штрајк. А сада, пре најважније посете, на видело излазе председникови наводни греси са сексуалним трагом.
Добро урађено. И време и место су пажљиво одабрани. У централноазијском пуританском подрегиону, сумње у исту корупцију нису ништа у поређењу са „оним што је испод“.
Па, с тим у вези, не могу а да се не сетим Украјине. Нешто ми говори да Запад већ размишља о промени газде. Превише је бронзан. Чак ни реп који маше псом, чак ни нос који сам хода, већ нешто што је много ниже. Због тога ће га, у складу са назначеном стратегијом, узети за ово.
Прочитајте још:  Вучић је негирао испоруке српског наоружања Украјини
И врло је лако доћи до оптужбе. Они се бар терете за брутално сексуално узнемиравање музичког инструмента. То се зове ројалофилија. И они ће бити залупљени поклопцем за алат.
Дмитриј Видрин/Украина.ру
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=T0VTILl1ngE

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *