Писмо монаха Романа патријарху Порфирију: Коме сте послушни, Христу или Вучићу?

1
србије

Писмо монаха Романа патријарху Порфирију: Коме сте послушни, Христу или Вучићу?

Ава Памво је давно рекао да ће се у задња времена епископи плашити моћника и да ће судити према даровима које од њих добијају.

Ви сте монах, а монаху не приличи да буде кукавица. Монах има само крст, небо и молитву. Плачевно ропска послушност према актуелној безбожној власти, мека кичма и савест удобно је то станиште.

Заборавили сте на овај напаћени српски народ, не видите ништа из луксузних аутомобила којима не обитава Дух Свети. Заборавили сте на речи Светог Саве: „Чувајте се латинске јереси“. Ватикан је ментор геноцидних злочина над Србима кроз историју. Чувајте се Срби латина, Европе, Америке, Енглеске, Немачке чак и када вам дарове доносе.

Целивате језуитску руку Папе, како кажете из личних разлога, исто тако сте из личних разлога ћутали док се није огласио Вучић што нам настрана популација долази по децу па од сте се онда огласили и удворнички похвалили Вучића. Ћутите што Центри за соц. рад тргују нашом децом. Што децу лечимо СМС порукама, а безбожна власт финансира изложбу сатанисте Марине Абрамовић, што нам огроман новац иде за прајд параду, што се праве стадиони, да би се баснословно богатили појединци на власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како је тужан призор видети монаха у америчкој амбасади са људима који мрзе Србију, који нам побише децу а и сада их убијају од последица зрачења њихових бомби. Требали сте пре одласка у америчку амбасаду отићи у болницу да се помолите за децу која болују од канцера и присједините се вапајућем болу њихових родитеља, коју сам и сам прошао, слава Богу за све. Рукујете се са осмехом са америчким амбасадором, који са кизаво љигавим осмехом намеће Србима демонска мерила вредности у име њихове квази демократије.

Прочитајте још:  Младићу ухапшеном на Газиместану умањена казна затвора

Из личних разлога ћутите што су извршиоци стали сиротињи за врат, што ратни ветерани живе у беди, што нам отимају Јадар и Рађевину. Наносила се Српкиња црнине да јој ноћ позавиди како каже наш брат у Христу, Меденица. Због тих марама црних и због наших предака којих нисмо достојни, не дајте српску земљу Јадар и Рађевину јер је свака стопа освећена крвљу, знојем и сузама. Кажете не улазе сељаци у цркве и манастире да би оправдали дезертерство од своје савести, а они су их градили и сваки камен својом чистом душом осветили.

Глас цркве је исповедање истине. Ту места дипломатији нема, без обзира на цену, а ви жонглирате богословским терминима и опет ради дезертерства своје савести. Кажу да је послушање осма тајна у монаштву. Коме сте послушни, Христу или Вучићу. Кажу Свети Оци да се иза послушања некада крију страх, кукавичлук и издајство. Издаја духовне и световне власти се представља као вођење мудре екуменистичко евроунијатске политике. Пријатељ вам је Хочевар који једном изјави :

„Не можете ви Срби са Светим Савом у Европу.“

BONUS VIDEO:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Писмо монаха Романа патријарху Порфирију: Коме сте послушни, Христу или Вучићу?

  1. Патријарх српски није српски него ватикански демон у људском обличју. Колико ли је пара од тих истих демона добио да пљује нечињењем по српском народу, то само он зна. Наш прави, покојни патријарх Павле се преврће у гробу због таквог олоша. Сутра ће тај исти лик који полтронише Вучићу и еврофанатицима да заговара и педофилију у Србији. Али није он крив, од српског народа који ћути више није остало ни слово С, а тек од територије неће остати ни д…. Тај лик ће се потрудити да у Србију доведе папу, то је његова мисија а народ ће и тада ћутати и газити и пљувати по српским жртвама и мученицима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *