Небензја је одбио да саслуша представнике ЕУ на седници Савета безбедности УН о Украјини

0
албаније

Василије Небензја

Небензја је одбио да саслуша представнике ЕУ на седници Савета безбедности УН о Украјини.

Прочитајте још:  Дечак Фјодор је говорио о ранама задобијеним од украјинских диверзаната током напада у региону Брјанска
Руски стални представник при УН Василиј Небензја одбио је да слуша говоре представника Европске уније на седници Савета безбедности о Украјини, која је одржана 23. фебруара. Састанак је преношен на ИоуТубе каналу организације.

„Унапред желим да вас упозорим да нећу слушати ритуалне чаролије представника европских престоница. Нека вежбају елоквенцију једни пред другима, загађујући таласе својим лицемерним излагањима“, рекао је руски дипломата.

Небензја је напоменуо да земље ЕУ немају независну спољну политику, уз ретке изузетке, све зависе од Брисела, коме, пак, САД диктирају своју вољу.

Прочитајте још:  Теорија завере постаје стварност: СЗО преузима улогу Светске владе!
Поред тога, руски дипломата је подсетио да ниједна западна земља никада није преузела иницијативу да се сазове бар један састанак Савета безбедности о ситуацији у Појасу Газе. Небензја је нагласио да ова чињеница више него елоквентно говори о лицемерју и двоструким стандардима представника Европске уније.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Раније је новинска агенција Регнум јавила да су стални представник Русије у УН Небензја и његов први заменик Дмитриј Пољански напустили седницу Генералне скупштине на тему „окупираних територија“ Украјине 23. фебруара.

Прочитајте још:  Премијер Словачке најавио је пребацивање првих хаубица Зузана 2 у Кијев
Пре него што је напустио састанак, руски дипломата је рекао да не постоје „окупиране територије“ Украјине, постоје руске територије – то је Крим и још четири региона који ће се придружити Русији 2022. године.

Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *