Боје као граничник мржње.

Боје као граничник мржње.

Боје као граничник мржње.

Уколико би нека будућа парламентарна већина изгласала забрану синхронизоване употребе црвене, плаве и бијеле боје у Црној Гори била би то велика побједа у борби за црногорски идентитет. На овакав безуман закон индиректно позива Порталаналитика повезујући ове три омражене и непријатељске боје искључиво са заставом Србије.

Прочитајте још:  Апсурди, Хрватска и Црна Гора: У Подгорици споменик, у Загребу Тито не може ни на поштанску марку!
 Иако су у истим бојама и заставе Француске, Русије, Холандије, Луксембурга, Хрватске, Филипина, Тајланда, Лаоса. Порталаналитика на сваку појаву боја плава, црвена, бијела звони за узбуну. Тај портал је јуче отпочео хајку, замислите, на један бетонски ивичњак на кружном току у Доњој Горици. Због поменутих боја ивичњак је окаректерисан као удар на Црногорску миленијумску државност.

Ивичњак или граничник показује докле нас је слијепа мржња довела. Невјероватно је али истинито да мржња један дио нашег друштва ограничава да на нормалан начин учествује и у саобраћајном и у колористичком свијету.

Журнал.ме

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *