Да ли је Трудо стварно Кастров син, а Мишел Обама мушкарац?

0

Getty © Javier Rojas/Keystone Press Agency

Да ли је Трудо стварно Кастров син, а Мишел Обама мушкарац?

Кажу да је краљица Елизабета II била “навучена” на трачеве, које су јој током читаве владавине готово свакодневно, путем приватних порука, “дошаптавали” неки од млађих чланова владе који су британској владарки саопштавали само информације које у новинама нису могле да се појаве – оно најсочније.

А ако трачевима није могла да одоли углађена британска монархиња, како би то могли “обични” смртници?

Веома је, међутим, танка линија која дели “мастан” трач од луде теорије завере. Тако је и сама Елизабета понекад била предмет гласина, попут на пример оне, проистекле из књиге “Највећа тајна” Дејвида Ајка, да су она и њен супруг принц Филип, заправо – били рептили.

Постоји много интересантнијих, и од те – рекло би се – уверљивијих теорија везаних за краљевску породицу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Једна од оних за коју су чули сви познаваоци британске монархије, јесте она по којој принц Хари, заправо није Чарлсов син, већ син његове бивше супруге принцезе Дајане и њеног љубавника, мајора Џејмса Хјуика.

Ипак, много занимљивије приче стижу с друге стране океана.

Џастин Трудо син Фидела Кастра?

Једна од најинтересантнијих је теорија по којој је канадски премијер Џастин Трудо син Фидела Кастра, а доказ у прилог тој причи, је и фотографија, на којој се, наводно, види Трудоова мајка која заљубљено гледа у кубанског лидера.

 

Њен супруг, Пјер Елиот Трудо, био је Кастров пријатељ, а Кубанац је, наводно, то злоупотребио приликом једне од њихових посета Хавани. Не само што је Трудо, за разлику од свог оца, а слично Кастру висок човек, већ је стварању ове приче припомогло и сведочење једног од бивших званичника ове комунистичке земље, који је 2008. године за “Њујорк пост” казао да је Кастро био са око 35.000 жена.

Прочитајте још:  Миц по миц Аушвиц – Теорија завере је постала завера

Мишел Обама је мушкарац?

И не само што је Трудо Кастров син, већ први црни амерички председник Барак Обама, уопште није Американац, тврде многи. Он је Кенијац који је геј, а његова супруга Мишел Обама, заправо је трансродни мушкарац, а не жена.

Докази за ту тврдњу су, кажу, видео снимци и фотографије бивше прве даме, на којима она носи панталоне и на којима је, заклињу се они који овај трач шире – очигледно да Мишел има пенис. Наводно, чак је и Барак своју супругу више пута назвао “Мајкл”.

Мрачне тајне Џона Кенедија

Није Обама први председник САД о коме круже бројни трачеви, већ је на мети говоркања био и Џон Кенеди. Он је, наводно, био бигамиста, и Жаклина Кенеди је његова друга жена, будући да брак с његовом првом супругом никад није поништен.

Чак је и истраживачки новинар Симор Херш, добитник Пулицерове награде, овој причи дао веродостојност у књизи “Тамна страна Камелота”, сугеришући да је Кенеди тајно оженио Дури Малколм 1947. године и да је њихов кратак брак вероватно поништен.

Кенеди је, кажу неки, чак и убица. Наводно, или он или његов брат Боби убили су Мерилин Монро убризгавајући јој смртну дозу наркотика, плашећи се да ће она разоткрити све прљавштине о њима.

Хилари је лезбијка?

Ни бившу државну секретарку САД, Хилари Клинтон, није заобишла доза оговарања. У доба њене председничке кандидатуре, неки су се питали да ли би Америка могла да добије прву председницу “лезбијку”.

Она се, међутим, заклињала да воли мушкарце, и да никад није била чак ни у искушењу да буде с другом женом. Шта је истина, зна само она.

Прочитајте још:  Путин честитао Дан ДНР: Заједно можемо да превазиђемо све потешкоће и остваримо победу

Срби Казанове

По светским кулоарима има и неких трачева у којима су главне улоге добили и неки Срби.

Краљ Милан је, наводно, био отац британском премијеру Винстону Черчилу. Потоњи британски премијер плод је афере српског Казанове са Џени Џером, односно леди Рендолф Черчил, и због тога је, кажу, касније на Јалти (1945. године) толико страствено инсистирао да се у Србији укине монархија и успостави комунизам.

Шушка се, међутим, да је разлог могао бити и другачији, јер је, наводно, Тито ванбрачни Черчилов син. Нема историјских доказа да би то могло бити истина, али је остало сведочење Оца Тадеја да је својевремено исповедао човека кога је запосео зао дух, а који је говорио да је Черчил свог сина Рандолфа послао Титу како би се браћа “боље упознала”.

Ни командант Равногорског покрета Дража Михаиловић, није прошао без спекулација које су се плеле након његове смрти. Чувени Џон Ленон, заклињу се неки, је непризнати син српског Ђенерала, а доказ за то им је, осим физичке сличности и чињеница да су Ленонова мајка и Чича, у исто време боравили у Прагу. У једном од видео-клипова који су се делили на друштвеним мрежама, чују се чак и тврдње да су због свега овога, популарног члана Битлса убиле усташе.

Ана Вуковић / РТ

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *