Шиптари пресрели српске дечаке: Претили ножем и тражили да кажу да је њихов председник Хашим Тачи

0
србе

Шиптарски терористи у униформама (Фото: Весна Веизовић / Ваељенска)

Двојица Шиптара пресрела су аутомобилом групу од петоро српских малолетника у Лапљем Селу код Грачанице и, уз псовке и претње ножем, од деце су тражили да кажу да је њихов председник Хашим Тачи и да председника Србије називају погрдним именима, преноси РТС.

Како се наводи, инцидент се догодио у петак око 22.00 часа у непосредној блилзини Средњошколског центра, где су дечаци седели на клупи, када се уз шркипу кочница надомак њих зауставио црвени “тигуан”.

Помисливши да возач жели да упита за пут до Приштине, српски малолтетници су се приближили аутомобилу, из кога је возач, уз псовке и погрдне речи, од њих захтевао да скандирају Тачију и вређају и погрдниим именима називају председника Србије Александра Вучића.

Како је за РТС испричао родитељ једног од малолетних дечака, деца су се разбежала, али је возач аутомобилом препречио пут двојици, извадио нож и наставио да их прати, док је његов сувозач све време догађај снимао телефоном.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Деца су успела да побегну, а нападачи су наставили кретање у правцу Приштине.

Случај су родитељи пријавили полицији у Грачаници.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *