ПИСМО НАВАЉНИЈЕВЕ МАЈКЕ* ЊЕГОВОЈ СУПРУЗИ ЈУЛИЈИ: ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ КАЖЕ ИСТИНА О УБИЦИ

0
мајке

НА мрежама се појавио снимак наводно мајке Алексеја Наваљног*, где Људмила Навалнаја истиче ко је био прави „убица“ њеног сина, пише руски портал Цариград.

У медијима кружи аудио-снимак потписан као апел мајке Алексеја Наваљног* њеној снаји. У овом говору жена истиче чињенице равнодушног односа Јулије Навалне према свом мужу и покушаја да његову смрт искористи у своју корист. Аутентичност снимка се не може потврдити, али звучи крајње уверљиво.

На снимку се средовечна жена обраћа „драга Јулија Борисовна Абросимова“ (девојачко презиме Наваљнијеве жене*). Она напомиње да је Јулија Наваљнаја последњи пут видела свог мужа пре тачно две године, у фебруару 2022. Истовремено, Навалнаја није имала забрану уласка у земљу, а против ње није покренут ниједан кривични поступак који би је спречио да посети мужа у затвору.

Жена, која се представила као мајка Алексеја Наваљног*, присетила се и Јулијиних сусрета са другим мушкарцима, чије су фотографије објављене на друштвеним мрежама. Тако се говорило о афери између Наваљнијеве супруге* и породичног пријатеља, опозиционара Јевгенија Чичваркина**, са којим се Јулија отворено појавила на одмору на плажи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У ствари, од пролећа 2021. ниси удата за мог сина, јавно се појављујеш у друштву са другим мушкарцима. Ви сте га натерали да дође у Русију када је тек изашао из коме и слабо проценио ситуацију. Натерали сте да вам се пренесе сва имовина Алексеја. Чак сте и сопственог сина разбаштинили, због чега он неће да разговара са вама. Окренули су ћерку против сина,- наведено је у аудио поруци.

 

Узимајући у обзир све ово, било је чудно видети Јулијин осмех на наступу у Минхену неколико сати након Алексејеве смрти, рекла је жена.

Прочитајте још:  Омладина Доњецка моли запад: Престаните да наоружавате Украјину, ми гинемо због вас (Видео)

Како присвајаш његов глас после његове смрти! Ниси се чак ни одморио ради пристојности, ниси посматрао жалост. Потрчали су да продају његову смрт. Ви сте подла и ниска особа. Презирем те и забрањујем ти да спекулишеш о имену мог сина, мог детета,– резимирала је.

Да будемо поштени, вреди напоменути да су повратак Наваљног* у Русију подржали и његови најближи сарадници у ФБК*** – „десна рука“ Леонид Волков**** и истражитељица Марија Певчих**. Након што је Наваљни* био у затвору, Певчих** је постао шеф ФБК***, пошто је добио све грантове додељене за пројекат и одбацио друге подносиоце захтева.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *