Мрачна сенка Ротшилдовог наслеђа: Смрт Јакоба Ротшилда и православни народи

0
ротшилд

Јакоб Ротшилд

Светске финансијске елите узнемирене су због смрти Јакоба Ротшилда, једног од најпознатијих банкара света. Међутим, за православне народе, посебно Србе, ова вест изазива мешавину осећања, обзиром на историјску повезаност Ротшилдових са ратним сукобима и патњама.

Ротшилдови су јеврејска банкарска династија која је стекла огромно богатство и утицај широм света, често на штету других народа. Њихова умешаност у разне сукобе и ратове, како широм света, тако и на Балкану, постала је тема бројних расправа, са многима који их сматрају главним играчима у профитирању од несреће других.

Веза између Ротшилда и тајних друштава, посебно у Америци, додатно је бацила сумњу на њихову праву природу. Теорије завере често су их повезивале са мрачним силама, оптужујући их за сарадњу са сатанистима и другим сумњивим ентитетима. Њихова моћ је наводно досезала у све сфере друштва, обликујући догађаје на глобалном нивоу.

Срби и други православни народи често су били жртве Ротшилдове похлепе и манипулације. Њихово учешће у финансирању сукоба на Балкану, као и подршка различитим политичким режимима, остављала је трајне последице на судбину ових народа. Многи сматрају да су Ротшилдови користили сукобе као средство за стицање профита, без обзира на људске жртве које су притом пале.

Иако је Ротшилдова смрт означила крај једне ере, за православне народе то је само део приче. Његово наслеђе остаје укорењено у контроверзама и сумњама, са многима који се питају да ли ће се икада открити истина о њиховој моћи и утицају.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Можда смрт овог банкара отвара врата за нову еру у којој моћ и профит неће бити изнад људских вредности и правде,а можда је истина да се иза свега крије нешто много веће и моћније, што не може тек тако да умре.

Прочитајте још:  ЈЕЗИВО: Погледајте како изгледа Сајам опремљен за смештај оболелих од коронавируса (Видео)

У коначном исходу, Ротшилдова смрт подсећа нас на мрачну страну финансијске моћи и утицаја. Његово наслеђе ће дуго остати тема расправа и истраживања, са многима који ће трагати за истином о његовој улози у свету и његовом утицају на православне народе широм света.

Теодора Ивановић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *