Тужитељку Прогласа Милену Божовић мрзело да излази на увиђај када је убијен млади ММА борац!

0

Милена Божовић

У ноћи између суботе и недеље, Београд је био место трагичних догађаја када је у центру града убијен Стефан Савић (23), познати српски репрезентативац и талентовани ММА борац. У истом нападу, М. С. (32), који је покушао да помогне Савићу, теже је ранен, док је у другом инциденту у једној пекари на Новом Београду, нападачи тешко повредили и П. С. (22). Прелиминарни извештаји наводе да су ухапшени нападачи припадници навијачке групе “Вандал бојс”, која је асоцирана са фудбалским клубом Партизан.

Ипак ова два случаја случаја нису била довољно битна за тужитељку Милену Божовић да, иако је била дежурна те ноћи, изађе на терен, па је тако случајеве преузело Треће основно јавно тужилаштво у Београду.

Како наводи наш извор тужитељка Божовић напад није квалификовала као покушај убиства младића ножем, већ као наношење тешке телесне повреде и пребацила га у рад нижем тужилаштву.

Уместо да се фокусира на своје обавезе и правосудни процес, Милена Божовић чини се да више брине о својој политичкој каријери и критици власти. Ово не само да угрожава вероватност одговарајуће обраде случаја, већ и шаље неприхватљиву поруку јавности о неодговарајућем приступу правосуђу.

Као што смо сведоци у овим случајевима, однос тужитељке Милене Божовић према правосудним питањима је далеко од професионалног. Подсећајући на њену улогу у прошлости у кривичним предметима и претходним сличним инцидентима, видимо да је њена политичка агенда искривила њен фокус, чим је један случај где је један младић изгубио свој живот одбацила као небитан.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Подсећамо да је Божовић недавно била такође у центри скандала због намерног или неодговорног поступка где је помогла шиптарском бизнисмену да избегне оптужбе за крађу докумената из фирме “Први партизан”. Можда је тужитељку Божовић и у овом случају мрзело да се “бави тривијалностима”, односно да ради своја посао, али било како било, због њеног немара шиптарски бизнисмен је тако ослобођен сумње за кривично дело Давање мита у обављању привредне делатности, иако је хтео да додје до тајних података о пројектима и документима за производњу српског оружја и муниције.

Прочитајте још:  Стравични детаљи крвавог злочина у Kикинди: МАСАKРИРАО МУШKАРЦА ЈЕР ЈЕ МИСЛИО ДА ЈЕ ЉУБАВНИK ЊЕГОВЕ ЖЕНЕ

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *