Шиптарска “полиција” почела да легитимише и децу у Звечану!

1
шиптарске

Звечан (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Ситуација на Косову и Метохији све је гора за Србе, шиптарски терористи у униформама полиције, прешли су границе малтретирања одраслих и сада су почели да циљају на најмлађе.

Испред зграде општине у Звечану, српска деца већ неко време, собзиром на безбедносну ситуацију,  немају сигурно место  где би се окупила увече, па су приморана да седе испод шатора. Ови шатори су постављени за време барикада када су се десиле узурпације зграда општина од стране шиптарских терориста и КФОР-а, као последица одбране српских права и територијалног интегритета.

Међутим, сада су шиптарима сметала чак и деца, па су почели да долазе и легитимишу српску децу, малтретирају и плаше их.

Извор Васељенске наводи да су упали у шатор где се састају деца од 10 до 15 година, испитивали их за личне карте, ко су им родитељи и упозорили да следећи пут морају имати легитимације ако желе да се тако састају. Саговорник такође додаје да су Шиптари били наоружани дугим цевима и јако непријатни према деци.

Овај образац понашања сугерише на тихо етничко чишћење српске заједнице, где шиптарски терористи, покретани жељом за доминацијом и контролом, насилно се мешају у свакодневни живот српских грађана.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поред тога што су самоиницијативно без дозволе међународне заједнице укинули динар, преотели све институције, они сада масовно хапсе Србе, приводе их на разговоре и застрашују и малолетне грађане. Овај неприхватљив образац понашања захтева међународну реакцију и одбојност према нарушавању људских права и етничком чишћењу на Косову и Метохији.

Милутин Недељковић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шиптарска “полиција” почела да легитимише и децу у Звечану!

  1. Сви Срби, и одрасли и деца, треба да упуте “велику захвалност” Александру Вучићу и његовој Црној листи на Косову и Метохији. Нико више од њих није учинио за српску бежанију са КиМ. Вучић чека у договору са шиптарима да се сви Срби иселе са КиМ како би “олакшане савести” потписао издају и предају Косова и Метохије. Али он на томе неће стати. Потписиваће он издају и предају и осталих делова Србије јер је он амерички заштићени бели медвед. За коју годину, Срба више уопште неће бити на Косову и Метохији. Али их неће бити ни у Војводини, Рашкој, у јужној Србији а ни у Београду….Ако у Београду мисле да их то неће дотаћи, грдно се варају. Овде ослобођење никада неће доћи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *