Гласачи опозиције БЕОГРАДСКИХ избора, можда оду кући у Црну Гору, Хрватску или у унутрашњост Србије за празнике?

0

Дража Петровић

Недавна контроверза око најављених избора у Србији покренула је лавину полемика, а један од главних актера у том сукобу је Драгољуб Дража Петровић, главни уредник таблоида Данас.

Петровић, чије новине су под надзором тајкуна Драгана Ђиласа и Драгана Шолака, није штедео речи када је реч о критикама власти око датума избора, тврдећи да су исти манипулација због потенцијалног одласка бирача опозиције на празнике.

Садашња опозиција у Србији, према Петровићевим речима, залаже се за одмор уместо да се посвете политичким активностима. Kако каже, избори који би се одржали 28. априла, мало пре Првог маја, могли би резултирати слабијим одзивом опозиционих бирача, који би већ 26. априла напустили град. Петровић износи претпоставку да би бирачко тело које би подржало опозицију било већином изван Београда у том периоду.

Наравно, оваква тврдња није прошла без контроверзи. Многи сматрају да је Петровићева изјава само још један покушај дискредитације власти и оправдање за евентуални слаб одзив бирача.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Или је Петровић једноставно несвесан истине коју је нехотице изрекао потврдивши да већине бирача коалиције Србија против насиље је махом пореклом из Црне Горе, Хрватске и из унутрашњости Србије.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *