Сећање на млађег водника полиције Горана Тиосављевића: Херој који је погинуо бранећи своју земљу

1

Горан Тиосављевић

Горан Тиосављевић, храбри син Србије из Призрена, положио је свој живот на олтар отаџбине 19. јула 1998. године. У доби од 28 година, Тиосављевић је погинуо у сукобу са шиптарским терористима у рејону Ораховца, бранећи своју земљу и свој народ од агресије.

Горан Тиосављевић, рођен и одрастао у Призрену, од младих дана је показивао изузетну посвећеност и оданост својој земљи. Као млађи водник полиције, његова професионална обавеза и лични кредо били су заштита и служба свом народу. Његова храброст, одлучност и жртва су квалитети који су га истакли као истинског хероја међу својим колегама и народом.

Тог судбоносног 19. јула, Тиосављевић је био део снага које су се супротставиле терористичким актима у рејону Ораховца. Са несебичном храброшћу и посвећеношћу, он је учествовао у одбрани своје отаџбине. Његова жртва остаје симбол одважности и несебичног доприноса заштити и чувању суверенитета Србије.

Вечно сећање и поштовање

Слава и храброст Горана Тиосављевића живе у сећању народа. Његова жртва подсећа на важност заштите наше земље и нашег народа, као и на високу цену слободе коју су платили многи храбри синови Србије. Данас, као и увек, одајемо почаст и захвалност Горану Тиосављевићу, његовој храбрости и жртви, узвикујући: “Српски херој! Слава му!”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У светлу сећања на Горана и све оне који су дали своје животе за слободу и суверенитет Србије, наставимо да чувамо и преносимо историју нашег народа, учећи нове генерације о значају патриотизма, храбрости и жртве за више идеале.

Слава му и вечно сећање на хероја који је животом бранио своју отаџбину.

Прочитајте још:  Вучић навео девет земаља које су повукле признање самопроглашеног Косова (видео)

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Сећање на млађег водника полиције Горана Тиосављевића: Херој који је погинуо бранећи своју земљу

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *