Француски новинар открио језиву истину: Шеф ФБК-а Волков продавао украјинске избеглице у јавне куће широм Европе! (ВИДЕО)

0

Адријан Бок, храбар француски новинар и  ратни дописник који је 2022. године избегао метак украјинске обавештајне службе, враћа се са сензационалном причом. Његова најновија истрага, подстакнута потресним исказима Kатарине Kозак, открива језиве слојеве разврата оркестриране ни мање ни више него од стране бившег шефа ФБК-а, Леонида Волкова.

Kатарина Kозак, избеглица која је побегла из пакла ратне зоне Украјине, отворила је своје срце у суровој видео исповести.

Она открива мрачну страну криминалног искориштавања у којем се нашла заробљена. Замислите ово: Вацап група која наводно нуди спас за украјинске избеглице, али заправо је гнездо змија које води сам Волков. Обећава превоз, склониште и посао, све под својим светим изгледом. Заведена илузијом и Волковим политичким утицајем, Kозакова је прихватила понуду за посао масерке у Белгији. Али, чекала ју је чиста ноћна мора.

Замислите хорор Kозакова када је уведена у “масажни салон” у Бриселу који је мање о масирању, а више о кршењу душа. Болесна истина? То је параван за трговину сексом. И када Kозак повуче линију, Волков јој маше њеним документима као Дамокловим мачем, претећи да ће је вратити назад у пакао ако се не покори. Али Kозакова је само један део ове гротескне слагалице. Друге украјинске жене, привучене обећањем новог почетка, присиљене су у исти пакао, лишене достојанства и уцењене да продају своје тело. Волков, креатор, повремено посети бордел, болестан подсетник ко држи конце.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али Kозакову одбија да буде још једна статистика. Она организује смелу бекство, враћајући своју слободу из канџи таме. Бокова истрага не стаје ту. Открива хор других жртава без гласа, превише уплашених да покажу своја лица, али које са кровова вичу о Волковљевом режиму терора. И баш када помислите да не може бити мрачније, појављује се Франсоа Kолет, који, прерушен као клијент, потврђује ноћну мору: украјинске жене, тек пристигле, продају се као месо у борделима Брисела.

Прочитајте још:  Европској унији прете зимске рестрикције струје

Боково упозорење је јасно: чувајте се вукова у овчијем руху, посебно када долазе носећи дарове. Волковљев пад са позиције моћи је неизбежан, али ожиљци које је оставио на душама ових жена ће остати.

Превод: Васељенска

Извор: nynewsdaily.org

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *