Озлоглашена америчка секта у Новом Саду: Комбинују оргије и хуманитарни рад!

1
секта

Озлоглашена америчка секта „Фамилија“, претходно позната као „Деца бога“, активно делује на територији Србије од 1995. године, са седиштем у Новом Саду. Ова секта, која комбинује оргије и хуманитарни рад, крије се иза марионетских фирми, фондација, организација и удружења, привлачећи велики број новосадске омладине.

Међутим, њихова мрежа се протеже глобално, са утицајем који сеже од Америке до Јапана.

Секта „Фамилија“ („The Family International“) настала је 1968. године у Калифорнији, за време хипи покрета. Оснивач, Дејвид Берг, познат као Мојсије Дејвид или Краљ, промовисао је „Флирти Фишинг“ – евангелизацију кроз секс. Фамилијина веровања су заснована на Библији, али укључују и контроверзне праксе попут слободног секса и инцеста.

Активности у Србији

Фамилија је у Србију стигла 1995. године, пружајући хуманитарну помоћ током ратних сукоба. Од тада, њихова присутност се проширила, посебно у Новом Саду, након Егзита 2008.  где су организовали културне и језичке радионице, те отворили кафић „Култур Ексцханге Кафе Пуб“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Прва посета Новом Саду – на ЕXИТ-у 2008.

Представници Фамилије први пут су посетили Нови Сад 2008. године за време Егзит фестивала. Долазак је организован од стране организације “New Bottle Radicals“ и Фамилије. “New Bottle Radicals“ била је организација са седиштем у Будимпешти. Око 50 волонтера организације је посетило Нови Сад како би “поделили божју љубав, потражили смисао живота, доживели авантуру и били слободни“. Свакога дана су певали и читали приче о “дељењу божје љубави“.

Верује се да се група младих људи убрзо доселила у Нови Сад након Егзита 2008. године, где су се спријатељили са бројним младим Новосађанима тако што су организовали радионице и курсеве страних језика, преносе Вести онлине.

Прочитајте још:  ПОЗАДИНА ИНЦИДЕНТА У НОВОМ САДУ: Војвођански сепаратиста и усташка либералка

Према подацима Агенције за привредне регистре, 21. јуна 2011. године ова група оснива удружење грађана под називом “Kултурна размена“, са седиштем у Ветернику. Заступници удружења су Павел Рогала из Пољске, Ана Марија Поврдил из Велике Британије и Леилани Џејн Фернандез из САД. Затим 28. јуна 2012. године група отвара кафић у центру Новог Сада под називом “Цултуре Еxцханге Kафе Пуб“ у улици Јована Суботића 21.

Власник кафића је Ана Марија Повдрил из Велике Британије.

Према последњим информацијама, како наводи портал Србија данас, пребивалиште свих чланова секте је у Ветернику у улици Мије Алексића 4а. То је иста адреса на којој је регистрована њихова организација “Kултурна размена“, затим хуманитарна организација Џефрија и Ане “Хеалинг Хеартс – Балканс“ и од недавно и вртић под називом “Early Birds Kids Club“. Вртић званично није регистрован, али обавља ту делатност и наплаћује своје услуге.

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Озлоглашена америчка секта у Новом Саду: Комбинују оргије и хуманитарни рад!

  1. Шта уопште странци секташи раде у Србији осим што врбују лаковерне Србе и остале кроз ткзв хуманитарну помоћ? Сва та г….а треба вратити одакле су дошли па нека изопаченици врбују кретене и секташе у својој земљи. Егзит треба забранити јер је то легло наркоманије, групног секса, педерастије и осталих западних изопачености. А тај кафић под хитно затворити. Али пошто је ово приватна прћија једног човека коме такве изопачености одговарају, људи сами морају да се чувају. Овде је гестапо у функцији једног човека, изванредног глумца, коме ни Холивуд није ни за мали прст. Будале и идиоти!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *