Русија је затражила састанак Савета безбедности УН о Украјини

0
СБ УН

СБ УН

Русија је затражила састанак Савета безбедности УН о Украјини.

Русија је затражила састанак Савета безбедности УН о Украјини 22. марта. Ово је у петак изјавио први заменик сталног представника Руске Федерације при светској организацији Дмитриј Пољански.

Прочитајте још:  Срамота за Зеленског: Кадиров стигао у Мариупољ и срео генерала којег је „убила“ Украјина (ВИДЕО)
Дипломата је скренуо пажњу на чињеницу да стални представник Француске при УН Никола де Ривијер у свом говору није рекао ништа о иницијативи француског председника Емануела Макрона да пошаље трупе западних земаља у Украјину, а заменик америчког сталног Представник УН Роберт Вуд „био је скроман и није рекао ништа“ о мрежи тајних база које је Централна обавештајна агенција САД створила на територији Украјине у последњих осам година. „Такође је штета што међу онима који су тражили да говоре на данашњем састанку не видимо обично веома активног представника Немачке. Било би занимљиво чути коментар у вези са разговором који је у медије процурио високих немачких војних званичника о томе како да помогну Украјинцима да униште Керчки мост на Криму и да ударе.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *