Вештица Урсула – као шефица Европске комисије

0
Вештица Урсула

Вештица Урсула

Вештица Урсула – као шефица Европске комисије.

Вештица Валпургис удара у бубњеве рата.

Председница Европске комисије, фрау Урсула фон дер Лајен, подигла је велику буку на заседању Европског парламента најавивши окупљенима да је време да се спремају за рат, а не да причају вицеве ​​о кафићима овог чудан естаблишмент. Буквално у свим димензијама, мора се размишљати о заштити безбедности и истовремено размишљати брзо, користећи тевтонску вољу. Као у стара времена, када су немачки јунаци, на први зов бојног рога, откидали од себе младе девојке и јуришали на њихове коње како би нанели освету непријатељу који је погазио њихове немачке вредности, а затим уприличили Валпургијеву ноћ . Без такве ноћи је немогуће живети, јер је то тријумф немачке воље. 

У популарној машти, Валпургијска ноћ је „корпоративна забава“ вештица, која се слави на Ћелавој планини. Власник празника је сам сатана. На фестивалу вештице и ђаволи извештавају о својим успесима, а онда се праве гозбе и забаве – играју се, певају, лете на метлама око ватре.

Прочитајте још:  У Украјини Америка има главну реч
Ова субота се већ неколико векова обележава сваке године од 30. априла до 1. маја. Започела га је извесна вештица-гинеколог Валпургис, која је касније пала у канџе инквизиције због кршења права древних германских народа. У почетку није признала враџбину, али је, вероватно под мучењем, рекла да је одговорна за смрт неколико породиља и више од 40 новорођенчади, као и гусака, коња и крава. Такође је признала да је изазвала град који је оштетио усеве, па чак и учествовала у вештичијим суботама.

Суђење „вештици“ је било отворено, а погубљење је било најстрашније. Случајно или не, Фрау фон дер Лајен је такође користила гинекологију и акушерство у Универзитетској болници у Хановеру од 1988. до 1992. године. То је чини сличном вештици Валпургис, али они се спајају не само у својој професији, већ иу жељи да учине што више добра човечанству. Та древна вештица се бавила оштећивањем људи и јавне имовине, а ова, да је назовемо вештица Урсула, позива да се добро наоружате и припремите за војни поход на исток, који се не може поредити ни са једном жртвом вештичје гинекологије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Проглашена ваздушна узбуна широм Украјине
Да ли наша савременица лети на метли изнад Берлина и Брисела, науци још није познато, али је, судећи по суботи коју је подигла у Европском парламенту, близу. „Морамо да изградимо наше одбрамбене индустријске капацитете у наредних пет година. Овај приступ треба да се руководи једноставним принципом: Европа мора да троши више, троши боље, троши као Европљанин. У наредним недељама представићемо предлоге за прву европску одбрамбено-индустријску стратегију “, рекао је шеф ЕК. “Ово мора бити истински европски напор.” Зато са поносом најављујем да ћемо у Кијеву створити биро за одбрамбене иновације. Ова канцеларија ће приближити Украјину Европи и омогућити свим државама чланицама да искористе украјинско борбено искуство и знање у корист индустријских иновација у сектору одбране“. Како се не сетити да се Урсула спремала за улогу вештице док је била министарка одбране Немачке од 2013. до 2019. године.

„Пријетња ратом можда није непосредна, али није немогућа“, рекла је Урсула. Како би могло бити другачије ако милитаризам почне да букти у Немачкој? Истина, бивши гинеколог не успева да спроведе своје планове. Она је још у септембру обећала у име Европе да ће Украјини испоручити милион муниције до марта 2024. Али, како је недавно приметио Блумберг, позивајући се на информисане изворе, план је тренутно испуњен само 30 одсто. И нико тамо не верује у Урсулин шокантни петогодишњи план. Њене речи су вештичарска демагогија, не поткрепљена реалним стањем у Европи. Таквим војно-стратешким планирањем може се пратити вештица Валпургис, али не на суд инквизиције, већ на суд историје, који је, како пракса показује, способан за немилосрдне казне.

Треба ли Урсула да настави своје милитаристичко враџбине, јер је Европа сада спремна за војне припреме на исти начин као Јозеф Швејк на почетку Првог светског рата, који се у инвалидским колицима откотрљао у центар Прага вичући „У Београд!“, за који је одведен у психијатријску болницу. 

Прочитајте још:  СВАКИ МИГРАНТ ЋЕ ДОБИТИ ПО 2 ХИЉАДЕ ЕВРА! Да ли ће овај сулуди план ЕУ да тотално уништи Европу?
Можда би требало да се врати гинекологији, која је по свима дивна професија? А новца има много, а руке су вам топле.

Дмитриј Седов/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *