Жртва силовањa сведочи: „Мишел Обама ме је силовала када је била мушкарац“

0
обама

Жртва силовањa сведочи: „Мишел Обама ме је силовала када је била мушкарац“

Водитељ: Дете жртва силовања  под именом Али Картер, обелоданила је и сведочила о култу педофилије у Белој кући током Обамине владавине. Тврди да су је Бајден и Обама силовали у периоду кад су били на позицији. Према њеним речима,више моћних педофила вребало је ходницима Беле куће током Обаминог председавања. Ништа бесрамније од тадашњег потпредседника Бајдена чије је тајно безбедносно особље одавно свесно његових болесних склоности. Али култура педерастије није стала на врху током Обаминих година. Прожима цео систем и иде много дубље него што бисте очекивали. Жртва наводи да ју је такође силовала Мишел Обама и ту ствари постају заиста узнемирујуће. Председници, потпредседници, колекционари уметности, холивудски руководиоци, владари климатских промена и власници пицерија.  

Владине агенције и јавност су саучесници у ужасима трговине децом. Али Картер тврди да су социјалне службе, ФБИ, ЦИА и локални органи власти сви укључени. Трулеж почиње на врху, али се ту не зауставља.

Али Картер: – Сви су забринути због те елите, али ми можемо да дамо имена Барак Обама, Џо Бајден, знамо за Мишел Обаму која је мушкарац, знамо за Ту Шорта, Акона, Стивена Тајлера и можемо да дамо њихова имена. Сви су забринути због тога, али треба да буду забринути због људи који су између, они који се спуштају толико ниско као гробари. Мене су подводили људима из моје школе, у подземном тунелу који повезује испод школе, кроз гробља, забавне паркове, кроз Универзал студио до кућа холивудске елите. 

Новинар: – Имена која сте управо поменули, Барак Обама, Џо Бајден, Стивен Тајлер, Мишел Обама. Да ли сте Ви лично имали сексуална искуства са њима?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али Картер: – Да.

Новинар: – Ови људи су Вас сексуално злостављали?

Али Картер: – Да.

Новинар: – Можете ли испричати ту причу? Важно да људи разумеју и да сазнају, а до данас нисам сигуран да сте на националној фреквенцији добили прилику да то кажете.

Али Картер: -Нисам добила прилику зато што су сви саучесници. Заташкава локални ФБИ, локална полиција. У подземним тунелима је потпуно други свет, други начин живота, постоји сваки вид транспорта. Када сам упознала Џоа Бајдена спровели су ме брзо поред многих познатих личности. Половину нисам знала, нисам препознала, некима је био повређен его зато што нисам знала ко су. Испод земље, испод Гети музеја у Лос Анђелесу има много тунела и постоји сваки могући вид превоза испод. Ја сам продата Џоу Бајдену.

Прочитајте још:  Није претња, већ упозорење

Новинар:- Значи из прве руке, ти људи су били у просторији са Вама и силовали су Вас? Желим да буде 100% јасно, Барак Обама и Џо Бајден су Вас силовали? И кажете да имате брдо доказа које нико не жели да види. Какве доказе имате?

Али Картер: – Имамо полицијске извештаје о силовању, информације, видео снимке, имамо толико много. Све је то о моћи и контроли. МК ултра је програм за контролисање ума. Дешава се међу холивудском елитом. Тренутно се дешава Бритни Спирс, Линдзи Лохан и многим познатим личностима попут њих. Али нико не разуме и нико не зна јер је то део контролисања. То је као да неко има даљински управљач за нечији живот и нико не зна ко притиска дугме.

Водитељ: Али Картер је у праву кад каже да су сви у естаблишменту саучесници. Узмите у обзир реакције када је поуздани извор оптужио Бајдена са доказима, и када је непоуздана жена оптужила председника Трампа за силовање. Тара Рид која је радила са сенатором Бајденом током ’80-их, и која га је оптужила да ју је гурнуо на зид и сексуално узнемиравао, морала је да побегне у Русију због страха за личну безбедност. Са друге стране, упркос неслагањима у њеној причи,  Џин Керол је добила 83.3 милиона долара одштете, након што је оптужила Трампа за нешто слично. Како да објаснимо ову разлику? Бајден је у клубу а Трамп није? Елита не прихвата неусаглашеност својих лидера. Ово је реалност нашег болесног и злог света. 

Има на хиљаде педофила на различитим позицијама у свим областима друштва, од правосудног до образовног система, социјалних установа и органа безбедности и мира. Педофили и силоватељи су инфилтрирани у сваки део нашег света, а медији чине све да сакрију скандале и прикрију злостављање. Живимо у свету у којем бивши момак Мишел Обаме може да потврди да је она биолошки мушкарац, а мејнстрим медији чији је задатак да информишу масе одлучују да сакрију причу. Са Бајденом који има најлошије резултате у историји, демократе очајно желе да Мишел Обама ступи на сцену. 

  1. године комичарка Џоан Риверс покренула је ове трачеве одговарајући извештачу ТМЗ који је наивно питао да ли ће САД икада изабрати геј председника. Она је одговорила: „Већ имамо Обаме, хајде да се смиримо. Ви знате да је Мишел трансродна особа. Сви то знамо. У реду је.“ Коментари Риверс су запалили друштвене мреже са сликама које сугеришу да је Мишел заправо мушкарац. Такође и зумирани снимак из близине док плеше у емисији Елен Деџенерес показује да се нешто назире у њеним панталонама. Мејнстрим медији захтевају да одбијемо да поверујемо у оно што смо видели својим очима. Али ствари постају још горе. Никад није било важније разумети ко је Мишел Обама заправо. 
Прочитајте још:  ПОЗНАТИ АМЕРИЧКИ ЛЕКАР НЕ ЖЕЛИ ДА ЋУТИ: „Статистика око КОРОНАВИРУСА је велика фарса!

На основу званичних докумената добијених од изборног одбора државе Илиној, бивша прва дама Мишел Обама била је регистрована као мушкарац од 1994. до 2008. године. Званична документа такође показују да је 2008. Обама променила свој пол у женски. Исте године се њен муж кандидовао за председника. Званична документа су добијена од државе Илиној, а човек који их је издао, Џон Гилберт,  озбиљно је приступио томе да сазна ко је Мишел Обама зато што медији одбијају да се баве овом темом. Међутим, Гилберт није очекивао да ће пронаћи доказе да је Мишел 14 година била регистрована као мушкарац. Био је шокиран када је добио званичне листове за регистрацију из 1994. и 2008. године. Описујући процес разоткривања сексуалног идентитета Мишел Обаме, Гилберт је написао: „Након што сам недавно дошао у посед званичних докумената државе Илиној, ово могу рећи са сигурношћу. Нашао сам доказ у званичним документима да је Мишел Обама регистрована за гласање као мушкарац 1994. године. Такође, имам званичан доказ да је након 14 година гласања као мушкарац, Мишел Обама променила пол 2008. године са мушког на женски. Ово није још једна глупост са друштвених мрежа, ово је чињеница. Ја сам прошле недеље добио документа од бирачког одбора државе Илиној.“ 

То је само једна случајност, судећи према мејнстрим медијима који говоре да не треба да верујемо сопственим очима, једном од инсајдера, многобројним веродостојним оптужбама и званичним документима владе. Судећи према медијима, такође не треба да верујемо ни породици Барака Обаме када су проговорили о томе ко је Мишел у ствари. Старији брат Барака Обаме на Твитеру је сугерисао да зна истину, пре него што се изненада повукао, обрисао спорну објаву и одбио да потврди или оповргне оптужбе. Очигледно не жели да заврши као Џоан Риверс која је умрла због наводно безазлене операције грла непуна два месеца након што је открила истину о Обами. Наводно, Барак Обама је Мишел више пута случајно назвао Мајкл. 

„…Мушкарци и жене најбоље војске на свету. Пре свега моја мама Дебра, Мајкл и ја…“

„…Кад је Мај… Мишел је мушкарац…“

Прочитајте још:  Свет више не жели да храни главног економског паразита

Да ли сте икада упознали човека који своју жену ословљава мушким именом? Обаме се претварају да су нешто што нису откад су први пут ступили на националну сцену. Али истина им није најбољи пријатељ. 

Извор: https://rumble.com/v4fa6dl-child-rape-victim-testifies-michelle-obama-raped-me-when-she-was-a-man.html

  1. S. Водитељ емисије каже да за разлику од Бајдена Трамп није у клубу сексуално девијантних особа, и да је Трамп невино оптужен за злостављање. Приређивач овог чланка истражио је годинама уназад живот Доналда Трампа, између осталог и његове перверзије. У књизи „Натали (Аугистина) – тамна страна модне индустрије: Монаршка контрола ума, ропство и сексуално злостављање“,  сведочи жена која је била холандски супермодел 1980- их година под контролом ума МК- ултра, и сексуални роб који је услуживао политичаре као награду за њихове услуге сатанистима који контролишу свет. По њеном исказу педофили милијардери би одвели светске познате мушкарце на своје „острво оргија“ где би имали односе са малолетним девојчицама које су биле дрогиране. Дневник летења укључује принца Алберта, Била Клинтона и Доналда Трампа.

У сексуалном и педофилском скандалу, који је потресао америчку политичку сцену пред изборе 2016, били су подједнако умешани представници свих политичких сила. И породица Клинтон и Доналд Трамп су летели на авионској линији милијардера Џефрија Епштајна „Лолита експрес”. Врхушка и једне и друге америчке партије је била присутна на сексуалним забавама, а девојчице и дечаке од 5 до 16 година, бирали су специјални агенти у најсиромашнијим земљама – пунктовима за слетање „Лолита експреса”. Блиски сарадник и набављач деце за авион Епштајна је била лични пријатељ Хилари и Била Клинтона, такође Доналда Трампа, кћерка бившег британског посланика и медијског магната јеврејског порекла Роберта Максвела, супер-агент Мосада Гислејн Максвел.

Улазак за глобалну елиту има одређену цену. Ако неко жели да постане славан, успешан и утицајан човек, онда прво мора да постане попут владара из сенке, да дели са њима све моралне изопачености. Сви они, без обзира на политичку оријентацију, имају исти морал, забављају се и опуштају у истим клубовима, и привржени су истим перверзијама. Током изборних и политичких кампања они су противници. У уским круговима затворених клубова они су пријатељи и другови, партнери по истом преступништву. То омогућује њиховим газдама, које се налазе на врху елитистичке пирамиде, да их контролишу, пошто се компромитујуће информације архивирају у геометријској прогресији. О томе је у својој књизи „The Other Side of Deception“ писао бивши официр-благајник „Мосада” Виктор Островски: „За врбовање људи постоје три основне полуге: новац, емоције и секс.”

 

Mилан Старчевић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *