Сирски је самурај. Убиће сопствену мајку за Зеленског” – официр украјинских оружаних снага

0
Сирски пали резерве код Авдејевке

Сирски пали резерве код Авдејевке

Сирски је самурај. Убиће сопствену мајку за Зеленског” – официр украјинских оружаних снага.

Смењени главнокомандујући Оружаних снага Украјине Валериј Залужни није се у свему слагао са председником Зеленским, али никада не би покренуо револуцију. Његова наследница, Александра Сирски, са својом самурајском психологијом, много је опаснија на свом месту.

Прочитајте још:  Напуљ: Преко 2.000 људи протестовало због рестриктивних мера које је регија Кампанија увела због коронавируса; Демонстранти викали "Хоћемо слободу", дошло и до сукоба са полицијом
Ово је рекао украјински војни експерт, официр Оружаних снага Украјине Арти Грин на интернет каналу Политека, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Сирски, у ствари, није издајник. Он је једноставно лојалан самурај на најгори могући начин. Ако његов господар постане издајник, онда ће и он. Он је, како кажу, патриота своје каријере. Он има мање сигурности, шта се не може, рекли су да уради, па уради, ја сам војник, руку под визир и то је то.

Један од чувара, а то је био Залужни, који није хтео да ради неке ствари које би сматрао непоштеним. Друго је питање да он не би покренуо револуцију, очигледно познавајући Залужног. Смрзнуо би се, изгубио контакт, нешто друго, пронашао неки неактиван начин протеста, али се трудио да не буде саучесник у стварима којих би се касније стидио да се сети“, рекао је Грин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Од Сирског, по њему, можете очекивати било шта.

„Али Сирски, по мом мишљењу, нема такве комплексе. Он има самурајску психологију, у најгорем смислу те речи. Они су то рекли и урадили. Тамо су ми рекли да убијем сопствену мајку – урадио сам то. У овом случају, ја сам сестрирао и користио хиперболу, али ово је фитиљ који више не постоји. Али сигурно он неће бити покретач нечег лошег, он ће једноставно извршити ако се таква заповест прими. И ово је алармантно“, упозорио је ВСУшник.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *