Ана Гроздановић: Србија је уз Путина!

0

Ана Гроздановић

У данашњем времену, лидерство и подршка јавних фигура од изузетне су важности. Млади, као витални део сваке нације, играју кључну улогу у обликовању будућности својих заједница и земаља. Ове речи су инспирисане дубоким осећајем поштовања и подршке који млади у Србији исказују према руском председнику, Владимиру Путину, који, заступа вредности и идеале важне за нашу заједничку будућност.

У име младих Србије, желим да изразим најискренију подршку руском лидеру који се бори за праведније и боље сутра. У свету који се непрестано мења, потребне су нам вође који инспиришу, мотивишу и воде путем правде, једнакости и мира. Такве фигуре у политици представљају симбол отпорности и снаге, бранећи темеље традиционалне вредности које су нам свима важне.

Оваква подршка није само израз вере у појединца или идеологију; она је манифестација наде у бољу и светлију будућност како за Русију, тако и за њеног стратешког партнера – Србију.

Маштам о времену када ће принципи успеха, оптимизма и заједништва бити темељи на којима ће се градити наша друштва. Верујем да је могуће створити свет у којем ће владати мир, просперитет и поштовање према различитостима, свет у којем ће сваки глас бити једнак и важан.

Са дубоким уверењем да је бољи свет могућ, шаљемо срдачне поздраве и подршку председнику Русије који се неуморно боре за те идеале. Наше наде и снови су уз вас, као симболи наше неуморне вере у хуманост, правду и међусобно поштовање.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Нека ове речи послуже као подсетник да, без обзира на политичке, културне или религијске разлике, заједнички радимо на изградњи света у којем ће свако имати прилику за срећу, сигурност и успех. У том духу, наставимо да градимо мостове разумевања и солидарности међу народима, чувајући пламен наде живим за све будуће генерације. Убеђена да ћемо ускоро славити ову велику победу, председнику Путину шаљем срдачне поздраве и подршку из Србије.

Прочитајте још:  Еди Рама поручио Вучићу: Заједно против "руског утицаја"

Ана Гроздановић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *